Bitcoin'den yeni rekor!

Bitcoin değerini her geçen gün arttırmaya devam ediyor. Son dönemde adını sıkça duyuran dijital para birimi önemli bir sınırı daha aştı.

Bitcoin'den yeni rekor!
Bitcoin'den yeni rekor!
GİRİŞ 13.08.2017 16:41 GÜNCELLEME 13.08.2017 16:44
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Bitcoin daha bir gün önce 3700 dolar seviyelerindeyken pazar günü kendi rekorunu bir kez daha kırdı. Dijital para birimi Bitcoin, 4000 dolar seviyesini geride bırakarak önemli bir kilometre taşını daha geride bıraktı. 

Dünya ekonomisine hızlı bir giriş sergileyen Bitcoin, yasal düzenlemeler, soygunlar ve internet suçlarında ödeme yollarının başında olması nedeniyle çok zorlu günler geçirdi ancak bir şekilde hayatta kalmayı başardı. Her geçen gün piyasa değerini oldukça arttıran Bitcoin, yatırımcıların en gözde hedeflerinden biri olmayı başardı.

Bugün öğlen saatlerinde 4.200 doları gören bitcoin şu sıralar günlük bazda yüzde 4,3 artışla 3 bin 956 dolardan işlem görüyor.

YORUMLAR 13
  • alp 6 yıl önce Şikayet Et
    Para baronlarının istediği yeni dünya düzeninin en belirgin adımlarından biri bu.3-5 sene içinde devletler tek tek bitcoin'i para birimi olarak tanımaya başladığında şaşırmayın
    Cevapla
  • turgay 6 yıl önce Şikayet Et
    2014 senesinden berdiri takip edip yatırım yapan biriyim gayet güzel kazançlarım oldu bence yorum yapmadan önce bir araştırın derim saygılar
    Cevapla
  • murat 6 yıl önce Şikayet Et
    sionistlerin yeni tezgahi
    Cevapla
  • cCc 6 yıl önce Şikayet Et
    Bir gün patlıyacak olan balon. Sakın bulaşmayın..!
    Cevapla
  • caylak 6 yıl önce Şikayet Et
    ben parayi cebimde isterim :-):-):-)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle