Beklenen metro istasyon çalışmaları başladı

Anadolu Yakası'nda Ümraniye-Ataşehir-Göztepe metrosunun Göztepe istasyonu inşa çalışmaları başladı.

Beklenen metro istasyon çalışmaları başladı
Beklenen metro istasyon çalışmaları başladı
GİRİŞ 12.08.2017 13:07 GÜNCELLEME 12.08.2017 13:09
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Ümraniye-Ataşehir-Göztepe metrosunun inşaat çalışmaları başladı.

Hattın Göztepe istasyonunun inşası kapsamında, Göztepe 60'ıncı Yıl Parkı'ndaki Tenis kortlarının bulunduğu alan geçici şantiye alanı olarak kullanılacak. Ağaçların bulunduğu yeşil alanların ise metro çalışmalarından etkilenmeyeceği belirtildi.

Çalışmaların tamamlanmasının ardından söz konusu alanda, metro giriş çıkışlarının yanı sıra metro meydanı, 2 adet basketbol sahası, çocuk trafik eğitim parkı da yer alacak. Ümraniye-Ataşehir-Göztepe metrosu 13 kilometre uzunluğunda 11 istasyondan oluşuyor. Göztepe istasyonunda Marmaray ile entegre olan hat, Yenisahra istasyonundan Kadıköy-Kartal Metrosu ile, Çarşı istasyonunda da Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy Metro Hattı ile entegre olacak.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 6
  • can 6 yıl önce Şikayet Et
    sancaktepe sultanbeyli 5 sinifmi
    Cevapla
  • Abdullah 6 yıl önce Şikayet Et
    İstanbul vatandaşları hizmetin en iyisine layıktır emeği geçen herkese teşekkür ederiz ..... Nice büyük projelere
    Cevapla
  • serdal serdal 6 yıl önce Şikayet Et
    aynen zaza kardeş caddenin elit grubu binsin yeter biz rahatız kardeş.
    Cevapla
  • zaza 6 yıl önce Şikayet Et
    CHP'li beledilerin metroları bitsin sonra bize sıra gelir. yatacak yeriniz yok be. oyu bizden alın hizmeti CHP'lilere yapın . ayıptır ayıp. daha Üsküdar Çekmeköy metrosu bitmedi . oy vermem bidaha. yazıklar olsun.
    Cevapla
  • Abdullah 6 yıl önce Şikayet Et
    Zaza kardeş sen zaten oy vermiyorsundur ki Üsküdar çekmeköy metrosu bitmek üzere göztepe metrosuna da yeni başlamışlar Sonra oy verenle vermeyen ayrılmaz hizmet yaparken İstanbul belediyesi büyükşehir meyropol bir kent bu tür ayrışım yapmak ve konuşmak fitnedir yapılan ve yapılacak tüm hizmetlere teşekkür etmesini bimmek gerekir nankörlük etmeyin
    Cevapla
  • hazeyn 44 6 yıl önce Şikayet Et
    zaza verme la
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle