2 bin 545 engelli memur alınacak!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığından, temmuz ayındaki engelli memur adaylarının merkezi yerleştirme işlemi kapsamında 2 bin 545 kadroya atama yapılacağı öğrenildi.

2 bin 545 engelli memur alınacak!
2 bin 545 engelli memur alınacak!
GİRİŞ 10.07.2017 16:14 GÜNCELLEME 10.07.2017 23:38
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Bakanlıktan yapılan açıklamada, engelli memur alımları için adayların 12-21 Temmuz tarihlerinde tercih yapacağı belirtildi.

Bu kapsamda kamu kurum ve kuruluşlarınca engelli personel alımı amacıyla Devlet Personel Başkanlığına bildirilen kadroların mevzuata uygunluk açısından incelendikten sonra tercih kılavuzu yayımlanmak üzere ÖSYM'ye gönderildiği bildirilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Engelli memur adaylarının başvuruları 12-21 Temmuz 2017'da ÖSYM Başkanlığı tarafından 'www.osym.gov.tr' internet adresi üzerinden alınacaktır. Bu yerleştirmelerde, lisans düzeyinden bin 348, önlisans düzeyinden 507, lise düzeyinden 444, ilköğretim düzeyinden 246 olmak üzere toplam 2 bin 545 kadroya atama yapılacaktır."

KAYNAK: AA
YORUMLAR 20
  • remzi 6 yıl önce Şikayet Et
    devlette çalışacak adam kalmadı engelli alımından dolayı kimseye iş buyrulamaz olduuuuu???????
    Cevapla
  • Ömer 6 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaslar engelli alımları yüksek halinize şükür edin. O kadar Önlisans lisans ve lise mezunu olup 90 ve üzeri alan var ki, onlar atamadı hem siz oyu memurluk için mi veriyorsunuz
    Cevapla
  • oguzhan 6 yıl önce Şikayet Et
    bence bu 2500 3000 kişi alacaklarına bence ne kadar eksik var oka dar kişi alınmalı
    Cevapla
  • Ahmed Abbad 6 yıl önce Şikayet Et
    Bırakın Alkah aşkına. A.B.Belediyesinin 19 civarında şirketi var. 1000 lerce personeli var. 1994 ten beri çalışan personelin birtanesinin dahi kadrosu yok. Niye olsun Belediye şirketleri Sayıştay denetimine tabii degil verirmi sanıyorsunuz kadroyu. 2017 olmuş hala kadro bekleyen işci kardeşlerimizin Rabnim yardımcısı olsun.
    Cevapla
  • Ağrili omer 6 yıl önce Şikayet Et
    7 senedir ekpss ye giriyorum hepte iyi not aliyorum bir turlu atanamadim bubsefer de atanamiyacam biliyorum..lise duzeyi girdim 1 puanla kacirdim .onlisanstan girdim 2 defa 2- 3 puan la kacirdim bunsefer ki az alimlada olmayacak biliyorum Lisans tan girecem ona da omur yeter mi :( cok nasipsizim be arkadas
    Cevapla
  • Ali demir 6 yıl önce Şikayet Et
    Kadro bosuna beklemeyın elinizdekiler alınmasa ıyı bız bayramda calastık bayram harcagı vermedıler ustune maasımızdan kestıler nerde hak nerde hukuk kıme derdımızı anlatalım kıme ne dıyelim bilmiyorum ama allah goruyor kım ne yaparsa yanına kalmaz elbet cıkacak
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle