Dolar 3.55'in üstünü gördü

Sabah saatlerinde 3.50 civarındaki dalgalı seyrini sürdüren dolar/TL yukarı yönlü bir hareket izleyerek 16.20'da 3.5520 seviyesini gördü.

Dolar 3.55'in üstünü gördü
Dolar 3.55'in üstünü gördü
GİRİŞ 03.07.2017 16:38 GÜNCELLEME 03.07.2017 16:39
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Küresel piyasalarda dolar, dünyanın önde gelen merkez bankalarının gevşek para politikası döneminin sonuna yaklaşıldığı sinyallerini vererek sterlin, euro ve Kanada dolarına değer kazandırmalarıyla beraber kayıplarına bugün de devam ederken; Asya borsaları Avrupa ve ABD piyasalarındaki zayıf seyirden olumsuz etkilendi.

YORUMLAR 3
  • ibrahim 6 yıl önce Şikayet Et
    kılıçtaroglu kına yaksın ellerine
    Cevapla
  • doğruları konuşan 6 yıl önce Şikayet Et
    bunun sebebi net, fakat kimse görmek istemiyor. 16 Nisan'dan sonra kendilerini 48.6% lık dilimde bulan vatandaşlar, mallarına ve mülklerine zeval gelmesin diye önlem almaya başladılar. Bu kuşkular gerçekçi veyahut gerçek dışı, bu tartışılır tabi. Fakat çevremde altına yüklenen, dövize yüklenen, dövizini banka hesaplarında değil farklı yerlerde tutan, yurtdışına malının bir kısmını transfer eden (ne olur, ne olmaz düşüncesiyle) bir çok insan var.
    Cevapla
  • ankara 6 yıl önce Şikayet Et
    çok korktugunu anlıyorum teselli arıyosan vatan sever insanlarımız geçmişte oldugu gibi bu günde son vatanımızın batmasına izin vermez o kadar korkunu dışarı vurma
    Cevapla