Elektriğe zam yapılacak mı? EPDK açıkladı

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumunca, bu yılın Temmuz-Eylül aylarını kapsayan 3 aylık döneminde perakende elektrik fiyatlarında artış olmayacağı açıklandı

Elektriğe zam yapılacak mı? EPDK açıkladı
Elektriğe zam yapılacak mı? EPDK açıkladı
GİRİŞ 29.06.2017 15:30 GÜNCELLEME 29.06.2017 17:20
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

EPDK'dan yapılan açıklamada, 1 Temmuz'dan geçerli olmak üzere gelecek 3 ay için perakende elektrik satış tarifelerinde herhangi bir değişiklik yapılmayacağı belirtildi.

Abonelerin, 1 Temmuz'dan itibaren geçerli olacak tarife tablolarına Kurumun internet sitesinden ulaşabileceğinin kaydedildiği açıklamada, "Mesken abonesinin 100 kilovatsaat için ödeyeceği vergi ve fonlar dahil toplam tutar, ocak-haziran aylarında olduğu gibi temmuz-eylül aylarında da yaklaşık 41 lira olacak." ifadesine yer verildi.

Elektrik fiyatlarına en son 1 Ocak 2016'da yüzde 6,8 zam yapılmıştı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 20
  • kemal 6 yıl önce Şikayet Et
    Algı iyileşsin haberi falan diyenler olmuş. memlekette iyi algı olmasın herkes umutsuz olsun diye uğraşanlarla kolkola olduklarını bilsinler ve onların da kim oldukları malum. Avrupa ekonomisinin halini biraz okuyor olsak halimize bin kere şükrederdik. Ama okuyan yok. Mutsuzluğu seviyoruz herhalde.
    Cevapla
  • ahmet 6 yıl önce Şikayet Et
    cok ucuz ya 3 ay sonra yapın ulan 100 tl den aşağiya fatura gelmiyor 1 tv bir buztolabi 4 lamba sanki maaşimiz 10.000 tl kendi maaşlariyla kariştiriyorlar
    Cevapla
  • gizli zam 6 yıl önce Şikayet Et
    Adam ahırındaki eşeği ısıtmak için bile kaçak elektrik kullanırken önce Doğu ve Güneydoğudaki sorunu çözün.Trt payı,Kayıp kaçak bedeli,sayaç okuma bedeli adı altında yüklenin vatandaşa,sonra zam yok deyin.
    Cevapla
  • Yazık 6 yıl önce Şikayet Et
    Zaten elektriğe habersiz ufak minicik düzenlemeler yapıyorlar. Fiyat artıp duruyor. Fiyatı geçtim faturanın 3te2si elektrik ile ilgisi yok. 30lira kullanım bedeli, 75lira fatura tutarı. Yazıklar olsun.
    Cevapla
  • Petrol 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu tarz haberlerin yanlı ve sadece algı iyileştirme amaçlı olduğunu düşünüyorum. Petrol fiyatları dip yaparken dolar kuru dip yaparken zam olması zaten saçma. Kimse teşrifat ve lütüf yapmıyor, zaten zam gelmemesi lazım.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle