'Biletler büyük ölçüde tükendi'

TOF Genel Başkanı Yıldırım, tatil hareketliliğin Ramazan Bayramı dolayısıyla bugün itibarıyla başladığını ve biletlerin büyük oranda tükendiğini söyledi.

'Biletler büyük ölçüde tükendi'
'Biletler büyük ölçüde tükendi'
GİRİŞ 18.06.2017 14:24 GÜNCELLEME 18.06.2017 16:21

Tüm Otobüsçüler Federasyonu (TOF) Genel Başkanı ve TOBB Karayolu Yolcu Taşımacılığı Sektör Meclis Başkanı Mustafa Yıldırım, AA muhabirine yaptığı açıklamada, okulların kapanmasının ramazana denk geldiğini belirterek, tatil hareketliliğin Ramazan Bayramı dolayısıyla bugün itibarıyla başladığını söyledi.

Bu hareketliliğin, 3 Temmuz'da sona ermesini beklediklerini anlatan Yıldırım, Ramazan Bayramı'nı da kapsayan yaklaşık 15 günlük sürede 13 milyon yolcunun taşınacağını dile getirdi. Yıldırım, "Otobüslerimiz 260 bin sefer yapacak ve 600 milyon liralık bilet satılacak. Biletler büyük ölçüde tükendi." diye konuştu.

'TALEPLERİ YÜKSEK ÖLÇÜDE KARŞILARIZ'

Yıldırım, tatil boyunca hedeflediklerinden daha fazla yolcu taşınmasının otobüs firmalarını mutlu ettiğini belirterek, "Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığınca turizm otobüsleri ile ortak taşıma müsaadesi maalesef 23 Haziran itibarıyla geçerli oldu. Bu tarih biraz daha öne çekilirse daha fazla sefer yaparız ve vatandaşlarımızın ulaşım taleplerini yüksek ölçülerde karşılarız." ifadelerini kullandı.

KAYNAK: AA