Et ve Süt Kurumu önünde ucuz et kuyruğu

Erzurum’da Ramazan ayı öncesinde Et ve Süt Kurumu (ESK) satış ofisinin önünde kasaplara göre daha ucuza satılan kıyma ve etten almak isteyen vatandaşlar yoğunluk oluşturdu.

Et ve Süt Kurumu önünde ucuz et kuyruğu
Et ve Süt Kurumu önünde ucuz et kuyruğu
GİRİŞ 25.05.2017 10:43 GÜNCELLEME 25.05.2017 10:43
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Kasapta kilosu ortalama 38,75 liradan satılan kıyma ve 41,00 liradan satılan dana kuşbaşını, 10 lira aşağı fiyata alabilmek için Kombina Caddesi üzerinde bulunan ESK satış ofisi önünde vatandaşlar kuyruk oluşturuyor.

Sabah 09. 00’da açılan satış ofisi önünde daha önceden gelerek sıraya giren vatandaşlar, “Sabah erken saatten itibaren buradayız. Kasapla bura arasında 10 lira fark var. O farktan dolayı da millet burada uzunca kuyruk oluşturuyor. Bizim isteğimiz daha fazla şube açılsın. Bu millet sabah namazından beri burada sırada.” dediler.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 24
  • aslına bakarsan 6 yıl önce Şikayet Et
    iyi etin fiyatı 35 lira kardeşim atmasın kimse kafadan gelir durumuna görede iyi fena değil üreten bir ülke olmadığımız ićin bu geçim standartları iyi
    Cevapla
  • sutcu 6 yıl önce Şikayet Et
    50 yasindan sonra kanatli ve dana koyun deve at domuz essek eti yiyenlerin kansere yakalanma riski % 90 .dir deniz urunleri ve otcu grup kuru gidalar hem saglikli hem omrunuze omur katar. ...
    Cevapla
  • quarezma 6 yıl önce Şikayet Et
    otojeryanim ben et lazimm
    Cevapla
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    Et Bulup Yiyelimde, Kanserden Ölelim. Yıllarca Tereyağı ve Yumurtayı Yasakladılar! Zararlı diyerek!??? Şimdi Serbest, Ne Alaka????
    Cevapla
  • BuKadar 6 yıl önce Şikayet Et
    Hah gerçekten köküne kadar doğru bir haber erzurumda belkide 60 yıldır bu olay var malesef istanbulda sadece indirimin adı var ne zaman gitsen abi kalmadı yok yeni bitti hep palavra kasaplara ve lokantalara satıyorlar....
    Cevapla
  • yavan 6 yıl önce Şikayet Et
    bu et fiyatları son yılların sorunu. hayvancılık neden ragbet görmez anlamış değilim. kazanamama riski sıfir neredeyse..
    Cevapla
  • 46lı 6 yıl önce Şikayet Et
    Aynen. Yola devam!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle