Dünyaca ünlü isim açıkladı! Türkiye'ye para akacak

Milyarder yatırımcı Mark Mobius, Türkiye'ye yeni yatırım yapacaklarını açıkladı.

Dünyaca ünlü isim açıkladı! Türkiye'ye para akacak
Dünyaca ünlü isim açıkladı! Türkiye'ye para akacak
GİRİŞ 24.05.2017 13:09 GÜNCELLEME 24.05.2017 22:26
Bu Habere 33 Yorum Yapılmış

Gelişen piyasalar denildiğinde ilk akla gelen isimlerden dünyaca ünlü milyarder yatırımcı Mark Mobius, Türkiye'ye yatırım yapacaklarını açıkladı.

Franklin Templeton Investments'ta fon yönetmekte olan Mobius, "Yatırımcılar açıkça çalışabildiği ve ihtiyaç duyduğu bilgilere ulaşabildikleri sürece Türkiye cazibesini koruyacak." dedi.

Türkiye ekonomisindeki olumlu gelişmeler dikkat çeken Mobius, Bloomberg'e yaptığı açıklamalarda, "Erdoğan gelince ekonomi ve kurumsal yönetim gerçekten çok daha iyiye gitti. Türkiye'de fırsatlar oluşabilir." dedi.

Bunun yanı sıra Mobius, "İnsanlar hükümetle ilgili birşey söylemekte çok isteksiz ancak biz hala yatırım pozisyonundayız ve gayet iyi iş yapan birkaç tane özel sermaye fonumuz var." dedi.

2016 ılı sonunda Franklin Templeton Investments, Doğtaş Kelebek Mobilya sermayesinin yüzde 1,69’unu borsadan alarak Türk mobilya sektörüne yatırım yapmıştı.

YORUMLAR 33
  • Selin 6 yıl önce Şikayet Et
    Duruşuyla ismi her şeyi anlatıyor.Ülkemizde böyle insanları istemiyoruz.Parası kendine kalsın.
    Cevapla
  • Dervis 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu adama dikkat, masondur kendisi. Lets make Money belgeselinde parayı anlatıyor. Hatda bir devlet istemediğimizi yapmazsa onu çökertiriz diyor. İmf felan bizim oyuncağımız diyor.. Dikkatli olmak gerekiyor
    Cevapla
  • Hasan 6 yıl önce Şikayet Et
    Markete pazara gidemez olduk herşey ateş pahası birde bunları yazın millete 10 yıldır umut satıyorsunuz ama cebe giren birşey yok kardeşim anca şu yabancı geldi yatırım çok oldu vs. Bir memlekette üretim olmazsa kim gelirse gelsin sadece gelenler zengin olurlar ve ortam bozulunca kaçarlar vesselam adamın gözlere bakın ölüden bile haraç keser
    Cevapla
  • Hasan 6 yıl önce Şikayet Et
    Bize yerliüretim lazım yahudini hristiyanın ülke kaynaklarını sömürerek tesisler kurması kazandırmaz
    Cevapla
  • Süleyman 69 6 yıl önce Şikayet Et
    Karga camışı karı için didermiş Fas'a fiso gelecekmişler para akacakmiş yahu çare bizde
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle