AKPM’nin Türkiye kararına doların ilk tepkisi

Fransa seçimlerinin gelişen ülke para birimlerinde yarattığı iyimserlikle 2 ayın en düşük seviyelerini gören dolar AKPM’nin Türkiye’yi kararı sonrası 3.59 lirayı aştı.

GİRİŞ 25.04.2017 14:21 GÜNCELLEME 26.04.2017 09:07
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi, bugün yaptığı oylamada Türkiye'yi siyasi denetim altına almaya karar verdi. Fransa'daki Fransa seçimlerinin gelişen ülke para birimlerinde yarattığı iyimserlikle 3,5780 seviyesiyle 2 ayın en düşüğünde seyreden dolar AKPM'nin verdiği skandal kararla bir anda 3,59'un üzerine çıktı.

YORUMLAR 27
  • Selami Uçar 6 yıl önce Şikayet Et
    Avrupa ile ilişkileri bitirip sadece ticaret alanında saf tutmamız gerekir. Bunlar sürekli siyasi baskı altında tutup istediklerini yaptırmak ve onların politikaları doğrultusunda hareket etmemizi istiyorlar.
    Cevapla
  • bahadır 6 yıl önce Şikayet Et
    bizim ekonomimizin çok hemde çok kötü oldugunu ne zaman yazacaksınız
    Cevapla
  • hsn 6 yıl önce Şikayet Et
    Bahane üretmek acizlere , ülkeyi yönetmek güçlülere göre bir iştir. Dünyanın hangi ülkesi bizim ülkemiz kadar krizlere ve artçıl şoklara dayanıklı söyle bakalım akıllım. Hem lüksünden vazgeçmeyeceksin hemde fakirim edebiyatı yapacaksın. Peki sen ülkenin kalkınması için ne yaptın , bunları ne zaman yazacaksın ?
    Cevapla
  • reissss 6 yıl önce Şikayet Et
    bahadır hadi git sen kumda oyna ...
    Cevapla
  • abbas 6 yıl önce Şikayet Et
    yahu siz kimsiniz türkiyeyi dentim altına alıcaksınız kimi kandırıyosunuz dikkat edinde türkiye sizi denetim altına almasın zararlı cıkarsınız iki yüzlü devlerler grubu
    Cevapla
  • Ayse 6 yıl önce Şikayet Et
    Ekonomi biraz iyiye gitmeye görsün sirtlanlar.
    Cevapla
  • bülent 6 yıl önce Şikayet Et
    zaten amaç bu tl nin yükdelişini durdurmam seçimde kaybettiler.ya dağdaki ordularıyla bize bir kaç şehit verecekler yada böyle kararlar.alacaklar.eğer bir darbe olsa bunlar gelir bu darbecilere madalya takardı.ama devran tersine döndü beklesinler biz denetlemeye geleceğiz.artık dünyada da istedikleri gini har vurup harman savuramayacaklar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle