Mehmet Şimşek'ten kıdem tazminatı açıklaması

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, 17 Nisan'da sonra kıdem tazminatı el konulacak iddialarını yalanladı

Mehmet Şimşek'ten kıdem tazminatı açıklaması
Mehmet Şimşek'ten kıdem tazminatı açıklaması
GİRİŞ 10.04.2017 12:19 GÜNCELLEME 10.04.2017 12:19
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Muhalefetin, "17 Nisan'dan sonra kıdem tazminatlarına el konulacağına" yönelik iddialarının hatırlatılması üzerine de Şimşek, "Böyle bir saçmalık, böyle bir kuyruklu yalan olabilir mi? Nereden çıkartıyorlar?" dedi.

Kıdem tazminatının kanunla düzenlendiğini ve Meclis yetkisinde bir konu olduğunu belirten Şimşek, "2002'den beri sürekli Meclis çoğunluğu AK Parti'de olmadı mı? Böyle bir kötü niyetimiz olsa, muhalefetin bu kuyruklu yalanının zerre kadar temeli olsa, biz bugüne kadar niye yapmadık? Niye bekleyelim 17 Nisan'ı. Böyle tuhaf bir şey olabilir mi, hakikaten şaşırıyorum. Muhalefetin seviyesi, bir ülkenin geleceği açısından çok önemli. Muhalefetin kalitesi, bir ülkenin performansını çok belirleyicidir. Bu da apayrı bir felaket yani." diye konuştu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 3
  • ali 7 yıl önce Şikayet Et
    böyle kuyruklu yalanlara iftiralara inanan inanacak çok şeytan kandıracak hayır oyu kullanacaklar böylelikle sürekli takılan plak gibi otomatiğe bağlayacaklar herşeye hayır diyecekler
    Cevapla
  • Murat 7 yıl önce Şikayet Et
    Kıdem tazminatı kalkarsa birdaha oy alamazlar benden.Muhtemelen biliyorlardır bunu da , bu ülkede seçim bitmez millet nası getirdiyse öyle de göndermesini bilir.Ama bir düzenleme getirilmesi şart.
    Cevapla
  • sedat 7 yıl önce Şikayet Et
    Boyle birseyi yapmaya kimsenin cesareti olamaz guc egemenlik milletindir iscinindir.bu yetkileri millet verdi millet almayida bilir oyuzden akp bu kadar kör ve ileri gorussuzluk Yapacagini dusunmem. İftiralarla evet oylarini dusurmek hedef
    Cevapla