WhatsApp'tan çok konuşulacak özellik!

SMS servislerini tahtından eden ve son dönemde entegre ettiği özellikler ile adını sıkça duyuran WhatsApp, çok konuşulacak bir özellik için düğmeye bastı.

WhatsApp'tan çok konuşulacak özellik!
WhatsApp'tan çok konuşulacak özellik!
GİRİŞ 04.04.2017 17:28 GÜNCELLEME 04.04.2017 17:30
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, önümüzdeki süreçte kullanıcıların birbirlerine para transferi yapmalarına imkan sağlayan özelliğini kullanıma sunabilir.

WHATSAPP'DAN PARA GÖNDERMEK MÜMKÜN OLACAK

Şirket yakın kaynaklara dayandırılan iddialara göre, WhatsApp ile yakında para transferi mümkün olacak. 

Facebook'un bünyesinde bulunan WhatsApp'ın bu özelliği ile kullanıcıların bu platform üzerinden arkadaşlarına para transferi yapmalarına olanak sağlanacağı belirtiliyor. Facebook halihazırda Messenger üzerinden para transferi hizmetini ABD’de kullanımda ve bun sistemin bir benzerinin WhatsApp'ta da kullanıma sunulması bekleniyor.

Mashable'da yer alan iddiaya göre, WhatsApp bu özelliği ilk olarak Hindistan'da kullanıma sunmaya hazırlanıyor.  WhatsApp yetkililerinin bu iddiayı yalanlamadığının altını çizen haber özelliğin kullanıma gireceği tarihin bilinmediğini belirtiyor. 

YORUMLAR 22
  • hasan 7 yıl önce Şikayet Et
    bizim mühendislerimiz de gece gündüz durmadan çalışıyorlar onlarda katsap bulmuşlar yakında bütün dünyada kullanıma geçecekkkkkkkkk
    Cevapla
  • ke koreç. 7 yıl önce Şikayet Et
    watsab batsın inşl.
    Cevapla
  • ysf 7 yıl önce Şikayet Et
    Bip diye isim mi olur yap şöyle güzel bi isim kullanalım.Ayrıca bu yeni özellik bitcoin gibi sanal paraların önünü açar ki bu da çok vahim olur.
    Cevapla
  • Kerim 7 yıl önce Şikayet Et
    Batılılar daha yeni mi buldu bu özelliği.... çinli wechat epeydir kullanıyor ve gerçekten hayatı kolaylaştıran bir özellik ... anında ödeme başkasına oara transferi... inanın wechat watshaptan çok daha kullanışlı ve yenilikçi...
    Cevapla
  • Emrah 7 yıl önce Şikayet Et
    Wechat güzel ama tutmuyor. Ben bip messengere da çok seviyorum ama bizim insanımızda sürü psikolojisi var bir şeyden kolay vazgeçiyor.
    Cevapla
  • Kara 2 7 yıl önce Şikayet Et
    heryerimizi herşeyimizi biliyorlar. olası bir işgalde sokaklarımızı bizden iyi biliyorlar.(google maps) kim nerde biliyorlar. (konum). yüzlerimizi tanıyorlar(facebook). akrabalıklarımızı biliyorlar(facebook) düşüncelerimizi biliyorlar(twitter).
    Cevapla
  • alsancak 7 yıl önce Şikayet Et
    gücümüzü teknolojiden toptan tüfekten değil imanımızdan aldığımızı da biliyorlar mı? twetter düşüncemizi biliyorlar müslümanın düşüncesi ilayı kelimatullah bu uğurda ölmektir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle