Müthiş tahmin! Türkiye 20 yıl sonra...

BP Grubu Global Makroekonomi Başkanı Zimmern, Türkiye ekonomisinin İtalya ve Kanada'yı geçmesini beklediklerini söyledi.

Müthiş tahmin! Türkiye 20 yıl sonra...
Müthiş tahmin! Türkiye 20 yıl sonra...
GİRİŞ 28.03.2017 15:18 GÜNCELLEME 28.03.2017 16:47
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

BP Grubu Global Makroekonomi Başkanı William Zimmern, küresel enerji sektörünün gidişatına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Gelecek 20 yıl içinde istikrarlı bir büyümeyle 2 milyar kişinin az gelirli ekonomiden üst seviyelere çıkmasının beklendiğini belirten Zimmern, "Türkiye ekonomisinin önümüzdeki 20 yıl içinde iki katına çıkmasını bekliyoruz. Böylece dünyadaki en büyük 11. ekonomi olacak Türkiye'nin Güney Kore, Kanada ve İtalya'yı geride bırakması bekleniyor." ifadelerini kullandı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 9
  • Polat 7 yıl önce Şikayet Et
    Doların hegomonyasındaki bir küresel ekonomide elimiz kolumuz bacağımız kafamız her tarafımız bağlıdır. Uluslararası ticarette bir şey ithal ithal ederken mal alıp karşılığında dolar veriyorsun, ihraç ederken mal satıp karşılığında dolar alıyorsun. Büyük zorlukla ve emekle üretilen bir mal satılırken, abd nin merkez bankası nın ürettiği kağıt parçası kullanılıyor. Bu sayede faizi, enflasyonu, deflasyonu, işsizliği daha rahat kontrol ediyor. Dolar yerine altın ya da gümüş para sistemine geçilmeli veya ortak para kullanılmalıdır.
    Cevapla
  • rte 7 yıl önce Şikayet Et
    20 yili 5 yila indirelim
    Cevapla
  • Evetevetevet 7 yıl önce Şikayet Et
    Ozaman evet diyoruz.
    Cevapla
  • Kenan.. 7 yıl önce Şikayet Et
    Hainleri temizleyip, herşey normale döndüğü anda, bizim yürümemiz başkalarının koşmasindan daha hızlı olacaktır. İnşallah en kisa zamanda o günleri yaşamak dileğiyle.
    Cevapla
  • Little_Britain 7 yıl önce Şikayet Et
    10 yıl içersinde İngiltere'yi geçeceğiz inşaallah. İskoçya bağımsızlığını kazanacak. İrlanda da ayrılacak. Great Britain olacak Little Britain....
    Cevapla
  • NİYAZİ KARACA 7 yıl önce Şikayet Et
    İşte HAYIR'cıların tüm derdi bu, Türkiye büyümesin istiyorlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle