Kaplıca parası devletten!

Doktoru tarafından kaplıca tedavisine gerek görülenlere devletten müjde geldi.

Kaplıca parası devletten!
Kaplıca parası devletten!
GİRİŞ 25.03.2017 13:40 GÜNCELLEME 25.03.2017 13:40
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), 242 kaplıca tesisindeki tedavilere ait yol, gündelik ve refakatçi giderlerini karşılıyor. Ancak bunun için tedavi olunan tesisin Sağlık Bakanlığı tarafından işletme izni almış olması gerekiyor, SGK, dün bu kişilerin tedavi olabilecekleri kaplıca tesislerinin listesini yayımladı. SGK'dan dün yapılan açıklamada, "Bu doğrultuda Sağlık Bakanlığı tarafından işletme izni verilmiş kaplıca tesislerine müracaat eden Genel Sağlık Sigortası kapsamında bulunan kişilerin kaplıca tedavilerine ait yol, gündelik ve refakatçi giderleri kurumumuzca ödenmektedir" denildi.

Açıklamada, Bakanlık tarafından işletme izni verilen kaplıca tesislerine ait güncel listeye de yer verildi. SGK, listede yer alan 242 tesisteki tedavi masraflarını karşılayacak. Diğerleri için ödeme yapılmayacak..

KAYNAK: TAKVİM
YORUMLAR 20
  • Hasta 7 yıl önce Şikayet Et
    Çok güzel doğru bir karar da, İnşaallah bunda da suistimal keyfi şeyler olmaz Ne bileyim bazı insanlar birşeylerin cılkını çıkartıyor, değer bilinmiyor. Gerçekten hasta ve ihtiyaç sahibi olan çok insan var.... Allah bu güzel ülkeye zeval vermesin inşaallah. Damdan düşenin, halinden damdan düşen anlar. Hastaları düşünenlerden hizmet edenlerden Allah razı olsun.
    Cevapla
  • Misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    bu bir ihbardır. bu oteller 21 günlük tedavi alan hastaları 7 gün 3 banyo yaptırıp parasını devletten 21 gün olarak almaktadırlar. ek bir muhasebe tutarak. iyi araştırılmalı bu tesisler
    Cevapla
  • vatansever 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu insanlar ne kadar tuhaf yaparsın niye yaptın yapamazsın niye yapmıyorsun deniyor nasıl bu insanlara yaralınacak bilmiyorum. Devletimiz çok iyi elhamdullh .zamanı gelince daha da iyi olacak inş. Buna da şükür .önceden insanlar ne görmüş. Kıymet bilmezsek eldeki nimetlerimizde gider...
    Cevapla
  • huzur 7 yıl önce Şikayet Et
    işte budur avp da da var tr de neden olmasın ALLAH devletime zeval vermesin ama bizim halkımıza yaranılmaz
    Cevapla
  • Ozer 7 yıl önce Şikayet Et
    Bune saçmalıktır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle