Kabin yasağına pratik çözüm!

Atlasglobal, elektronik malzemelerin uçak kabininde yasaklanması nedeniyle, İstanbul-Londra uçuşlarında söz konusu eşyaları uçağın kargo bölümünde özel bir kutuda taşıyacak

Kabin yasağına pratik çözüm!
Kabin yasağına pratik çözüm!
GİRİŞ 24.03.2017 21:48 GÜNCELLEME 24.03.2017 21:48
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Atlasglobal Hava Yolları, cep telefonları dışındaki elektronik malzemelerin uçak kabininde taşınmasını yasaklama yönündeki kararın ardından, İstanbul-Londra uçuşlarında bu eşyaları özel bir kutuya yerleştirerek, uçağın kargo bölümünde taşıyacak.

Alınan bilgiye göre, söz konusu yasağın ardından harekete geçen Atlasglobal yetkilileri, Atatürk Havalimanı'ndan İngiltere'nin başkenti Londra'ya yapılacak seferlerde taşınacak elektronik eşyalarla ilgili bazı düzenlemeler yaptı.

Atlasglobal, transit ve business class yolcuların yasak kapsamına giren elektronik eşyalarını boarding işlemi sırasında teslim alarak, özel bir kutuya yerleştirecek. Elektronik eşyalar, uçağın kargo bölümüne görevliler tarafından götürülecek.

Söz konusu eşyalar, sefer sonunda yolculara teslim edilecek.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 2
  • isa 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu havayolu sirketi yasagin maksadini kavrayamamis. Business yolcu icin o aletin maddi degerinden ziyade, ucarken o aletlerle calismaktir. Güvenle tasimak sonraki mevzu.
    Cevapla
  • kadir 7 yıl önce Şikayet Et
    Çözüm üretene yapılan yorum ancak bu kadar saçma olabilirdi Tebrik ediyorum seni, Business olan sana göre insan, Economy olan ne? Ben yıllardır yurtdışına Seyehat ediyorum Business class ile Seyehat eden kişilerin o aletlerle sosyal medya dışında kullanana çok nadir rastladım
    Cevapla