Rusya: Çin'e gönderdik sırada Türkiye var!

Duma Ekonomi Politikası Komisyonu Başkanı Yardımcısı Vladimir Gutenev, Çin’e S-400 füze sistemi göndermeye başladıklarını söyleyerek, 'Hindistan ve Türkiye sırada bekliyor' dedi.

Rusya: Çin'e gönderdik sırada Türkiye var!
Rusya: Çin'e gönderdik sırada Türkiye var!
GİRİŞ 21.03.2017 04:15 GÜNCELLEME 21.03.2017 04:22
Bu Habere 42 Yorum Yapılmış

Rus Eho Moskvı radyosuna konuşan Rus milletvekili şu ifadeleri kullandı: "Biz Çin'e S-400 füzesinin ilk partisini gönderdik. Şimdi Hindistan ve Türkiye sırada bekliyor." dedi.

Rus basınına göre, Rosoboroneksport ve Rusya Federal Askeri Teknik İşbirliği Servisi konuyla ilgili henüz açıklama yapmadı.

2015 yılında Çin Rusya ile S-400 füze alımı konusunda anlaşma yapmıştı.

YORUMLAR 42
  • Ugur 7 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye, füze sistemlerinde de boş durmuyordur. Türkiye, Bir çok alanda üretilen savaş araçları ve gereklilikleri dünya kamuoyunun gözünde ne durumda, ne tepkiler gelecek stratejisinde piyasaya sunuyor kanaatindeyim. Piyasalarda olan üretiklerimizin bir üst versiyonu belki de hazırdır.
    Cevapla
  • Haso 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu bize gelesiye 20 sene bekleriz
    Cevapla
  • Fehmi 7 yıl önce Şikayet Et
    Natonun patriotlarindan daha kalici olacak en azindan daha sonrada milli fuze uretilmeli.
    Cevapla
  • elif dereliler 7 yıl önce Şikayet Et
    alalım ama geliştirelim, millileştirelim, nükleer teknoloji konusun da çok geri kaldık ülke olarak, esas ulusal güvenlik için bu lazım,
    Cevapla
  • eray akalın 7 yıl önce Şikayet Et
    Güncelliğini yitiren diğer haberde hakkımda atıp tutanlara:Benim iranla ilgili yazılarım,iranın israil politikası ,iranın savaş teknolojisi,iranın suud vahabi politkasıyla ilgilidir.Bu politikaların iranın türkiyeye olan politikasıyla hiçbir alakası yoktur.Orası bizi aşar çünkü. Birisi iran israile dost demiş bende hayır öyle değil düşman demişim.Bunu kanıtıyla yazımışım.Birisi iranın savaş teknolojisi geri demiş.Ben de hayır öyle değil,çok ileri seviyede demişim.Kanıtıyla yazmışım. Yine iran suud savaşında iranı destekliyorum.Bunun türkiye ve iran politik ilişkisiyle ne alakası var?(sözüm bana iftira atanlara)
    Cevapla
  • eray akalın 7 yıl önce Şikayet Et
    Fehmiye:Dünyada arap olupta şii olan çok insan var.Yemende araplar çoğunluktadır.Bu arapların da yüzde 35 i şiidir mesela.
    Cevapla
  • eray akalın 7 yıl önce Şikayet Et
    Osmanlı adıyla cevap vermişinde.Kendi içinde çelişiyosun.Birinci dünya savaşında türkleri arkadan vuran iran değil,araplardır.Bu kadar mı senin osmanlı dostluğun,hayret.çok ilginçsin.
    Cevapla
  • Fehmi 7 yıl önce Şikayet Et
    Iran ordu teknolojisi ilerde olabilir iran sia dir suudiler sunni ben savasi desteklemem ama araplari severiz
    Cevapla
  • eray akalın 7 yıl önce Şikayet Et
    Osmanlıya:Ona bakarsan amerikanın en büyük ortaklarından bir tanesi vahabilerdir. İran ise amerikanın en büyük düşmanıdır.Amerika ise terörist beslemektedir. İran -suud savaşında türkiye taraf olmaz.Ayrıca birileri bu savaşta iranın tarafını tutabilir.Bu normal bi şeydir.
    Cevapla
  • osmanli 7 yıl önce Şikayet Et
    cünki Iran-Suud savasinda Türkiye Suudi Arabistani destekler...o zaman kimin yanindasin onuda söyle...Iste bu yüzden Türkiye ile ilgisi var...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle