Koreli Bakan: Dünya Türkiye'yi izliyor

1915 Çanakkale Köprüsü'nün açılışında konuşan Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan, Güney Koreli Bakan'ın Türkiye'ye övgü dolu sözlerini aktardı.

Koreli Bakan: Dünya Türkiye'yi izliyor
Koreli Bakan: Dünya Türkiye'yi izliyor
GİRİŞ 18.03.2017 21:38 GÜNCELLEME 18.03.2017 21:47
Bu Habere 35 Yorum Yapılmış

1915 Çanakkale Köprüsü ile Malkara-Çanakkale Otoyolu'nun temeli bugün atıldı.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Güney Kore Arazi, Altyapı ve Ulaştırma Bakanı Ho-In Kang'in kendisine "Son on beş yılda akıl almaz bir hamle yaptınız. Dünya Türkiye'yi izliyor" dediğini aktardı.

Tvnet'e konuşan Arslan şunları söyledi:

Ülkemizin konumunu düşündüğünüzde, bu konuda çok uzman olmaya gerek yok. Çankkale'ye köprü gerekir, Osmangazi gerekir, Yavuz Sultan Selim Köprüsü gerekir. Zira ecdad 150 sene önce zaten "denizin altından geçmek gerekir, tren yürütmek gerekir" demiş zaten.

"BUNLARI GÜÇLÜ HÜKÜMETLERLE BAŞARDIK"

Önemli olan düşünmek, sadece laf söylemek değil, gerçekten bunu gerçekleştirmek. Bizim avantajımız şu, 15 yıldır çok güçlü hükümetlerle, vatandaşımızdan aldığımız çok güçlü destekle hedefler ortaya koyuyoruz ve bu hedefleri de gerçekleştiriyoruz.

"AKIL ALMAZ BİR HAMLE YAPTINIZ, DÜNYA TÜRKİYE'Yİ İZLİYOR"

İşte 1915 Çanakkale Köprüsü'nün de, diğer büyük projelerimizle birlikte sair zamanlardaki hükümetlerden farklı olarak biz sadece söylemiyoruz, yapıyoruz.

Koreli Bakan'la konuştuk dün. "Son 15 yılda akıl almaz bir hamle yaptınız, dünya Türkiye'yi izliyor ulaştırma projelerinde" dedi.

İstikrar ve güven olunca bunları yapıyorsunuz, dünya da sizi izliyor.

YORUMLAR 35
  • balalı mustafa 7 yıl önce Şikayet Et
    sayın bakan,teşekkürler,fakat ALLAHIN izniyle daha çok çalışmak ve 2023 hedeflerini daha çabuk yakalamak.inşallah.DURMAK YOK YOLA DEVAM
    Cevapla
  • ABDULLAH 7 yıl önce Şikayet Et
    hızlı tren de stratejik olarak çok yi olur yakışır.selam ve dua
    Cevapla
  • selim 7 yıl önce Şikayet Et
    açılışı değil temel atma töreni.
    Cevapla
  • asalet3437 7 yıl önce Şikayet Et
    Koreli goruyorda yapılanları içimizdeki .hollandalılar gormuyor veya .gormek istemiyor kan meselesi .tabi .
    Cevapla
  • Fatih 7 yıl önce Şikayet Et
    Beyler mesaj baska.adam diyorki siz dünya liderliğine soyunun ilk biz arkanızdan geleceğiz.türkiye eger avrupada oyun bozacaksa macarları güçlendirmek zorunda ve hatta sart.oralara sirketler ve okullar kurub zaten türk olan macarlari özlerine döndürmesi vazgeçilmez olmalidir.kanuni bile biliyorduki macarı tutarsan avrupayi turarsin.6 milyon turk var avrupada büyük potansiyel tabii dogru yönlendirebilirsen
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle