TMSF uyardı: Aldanmayın!

FETÖ soruşturması kapsamında el konulan şirketleri satmaya çalışanlara karşı TMSF'den uyarı geldi.

TMSF uyardı: Aldanmayın!
TMSF uyardı: Aldanmayın!
GİRİŞ 18.03.2017 10:20 GÜNCELLEME 18.03.2017 10:35
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Kendisini TMSF elemanı gibi tanıtan bazı kişiler, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturmaları kapsamında el konulan şirketleri veya mal varlıklarını satmaya kalktı.

TMSF’den yapılan açıklamada, kötü niyetli kişilere karşı vatandaşları dikkatli olmaya davet ettiği belirtilerek, “Bu kişiler hakkında kurumumuzca yasal yollara başvurulmaktadır. Ayrıca yasa ile bu şirketlerin veya varlıklarının satışının nasıl yapılacağı açıkça belirtilmiştir. Söz konusu düzenleme, ‘TMSF’nin ilişkili olduğu bakan tarafından karar verilebilir. Satış ve tasfiye işlemleri ilgili şirketin yönetim kurulu tarafından yerine getirilir’ şeklindedir” denildi.

Star

YORUMLAR 3
  • ömer 7 yıl önce Şikayet Et
    paramız değer kaybediyor bu yalan değil. Avrupaya moodyse kızacağımıza faiz lobisine bir çare bulunmalı. Rahmetli Erbakan Hoca herzaman söylerdi faize dayanan sistemler batmaya mahkumdur.
    Cevapla
  • mutsuz 7 yıl önce Şikayet Et
    ya artik satın bu şirketleri de çalışan işçiler rahat bir nefes alsın
    Cevapla
  • mağdur 7 yıl önce Şikayet Et
    düzenli olarak şirketler hakkında zamanında açıklama yapsanız böyle olaylar yaşanmaz.2 seneyi aşto kozaların blançosu yok ortada battımı içimi boşaltılıyor her kafadan bir ses çıkıyor tmsf den ses çıkmıyor.böyle şeffaflık anlayışı sade sizde olsa gerek
    Cevapla