Trafik radarlarında yeni dönem başlıyor

Radarlar artık fabrikadan çıkışta, muayenesi yapılmış olarak piyasaya sürülecek

Trafik radarlarında yeni dönem başlıyor
Trafik radarlarında yeni dönem başlıyor
GİRİŞ 09.03.2017 09:02 GÜNCELLEME 09.03.2017 10:52
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Sanayi Bakanlığı, Türkiye’de ilk defa hız radarlarına muayene şartı getirdi. Düzenleme, radarın yanlış ölçtüğü tartışmalarını bitirecek. Radarlar, sahada hız ölçümü yaparken denetlenecek.

Habertürk'ün haberine göre vatandaşın şikâyeti üzerine ya da habersiz denetimler yapılacak. Radarlar, fabrikadan çıkışta, muayenesi yapılmış olarak piyasaya sürülecek. Piyasadaki mevcut radarlar 1 Temmuz 2018’e kadar muayene edilecek. Muayene ücretleri, KDV hariç sahada 700 TL, saha dışında 400 TL olacak.

YORUMLAR 9
  • yusuf 7 yıl önce Şikayet Et
    mevcut yapılan. radar araç muayenesi ve ehliyet sınavı kadar saçma bir şey yok hepsinin düzenlenmesi lazım vatandaşın cebindeki paraya uzanmış bir elden başka fonksiyonları yok. birde araç sigortalarını eklemek lazım.
    Cevapla
  • Hakan yılmaz 7 yıl önce Şikayet Et
    cozummu degil simdi bu cezalari yazan kim belediye e ne yapiyor pastadan en yuksek payi almak icin surekli haksiz sahtekarca cezalar yaziyor devlette diyorki muayene sarti ama bunada bir uckagit bulur belediye yani anliyacaginiz belediyelerin cogu olmus uckagitci halbuki asil isleri sosyal belediyecilik olmasi gerekirken maalesefki cogu bugun sirket isletir gibi kâr amacli hareket ediyor her ay kazanilan arti paralarida tanidik aile sirketlerine alim satim is yapmis gibi gosterip paralari aktariyorlar demiyorlarki bu isin oteki tarafi var
    Cevapla
  • cumali 7 yıl önce Şikayet Et
    ne günlere kaldık
    Cevapla
  • fizyoterapist 7 yıl önce Şikayet Et
    Arabanın hız limiti 260 iken otobanda hızın üst sınırının 120 olması ne kadar kısıtlayıcı bir uygulama olduğunu göstermiyor mu sizce?!
    Cevapla
  • deli dumrul 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu radarlardan Diyarbakırda, Şırnakta var mı?
    Cevapla
  • yusuf 7 yıl önce Şikayet Et
    yoktur kesin
    Cevapla
  • Muittin 7 yıl önce Şikayet Et
    bazı yerlerde mevcut ama tabi batı da ki kadar can yakıcı değil...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle