Genç MÜSİAD'ın yeni başkanı Engin Akdağ oldu

MÜSİAD Genel Başkanı Olpak'ın da katılımıyla gerçekleşen Genç MÜSİAD 12. Genel Kurul Toplantısında, yeni başkan Engin Akdağ oldu .

Genç MÜSİAD'ın yeni başkanı Engin Akdağ oldu
Genç MÜSİAD'ın yeni başkanı Engin Akdağ oldu
GİRİŞ 26.02.2017 11:29 GÜNCELLEME 27.02.2017 13:52
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

MÜSİAD'dan yapılan açıklamaya göre Genç MÜSİAD 12. Genel Kurul Toplantısı, MÜSİAD Başkanı Nail Olpak, MÜSİAD 4. Dönem Başkanı Ömer Cihad Vardan, MÜSİAD 3. Dönem Başkanı Ömer Bolat, Anadolu ile Avrupa'daki başkanları ve üyelerinin katılımıyla gerçekleşti.

Söz konusu kurulda Genç MÜSİAD'ın yeni başkanı, hali hazırda Genç MÜSİAD'ın Gençlik Üye Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Engin Akdağ oldu.

Olpak, kurulda yaptığı konuşmada, ekonomiden sosyolojiye, siyasetten ekolojiye kadar her alanda sürdürülebilirliğin gençlerle mümkün olduğunu kaydetti.

Gençlik olmadan ilerlemenin mümkün olmadığını vurgulayan Olpak, "MÜSİAD'tan ve amaçlarından bahsettiğim her yerde MÜSİAD'ın en büyük ve en önemli projesinin, Genç MÜSİAD olduğunu söylüyorum. Genç MÜSİAD, Türkiye'de 3 bin 100 üye, 50 şube ve yurt dışında 16 temsilciliği ile Türkiye'nin en büyük gençlik sivil toplum kuruluşu." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 2
  • Turgut öztan 7 yıl önce Şikayet Et
    maşallah genç kardeşimize
    Cevapla
  • efe 7 yıl önce Şikayet Et
    maasallah
    Cevapla