Kraliçe II. Elizabeth 140 bin TL'ye eleman arıyor

Buckingham Sarayı, İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth’in 2.77 milyon takipçiye ulaşan resmi Twitter hesabını yönetmek için yıllık 30 bin sterlin maaş ile yönetici aranıyor

Kraliçe II. Elizabeth 140 bin TL'ye eleman arıyor
Kraliçe II. Elizabeth 140 bin TL'ye eleman arıyor
GİRİŞ 13.02.2017 12:38 GÜNCELLEME 13.02.2017 22:32
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Kraliçe’nin resmi web sitesi üzerinden yayınlanan iş ilanında hızlı ve dinamik bir takımla birlikte çalışmak üzere bir dijital iletişim uzmanı arandığı duyuruldu. Verilen ilanda yapılan iş tanımı, tam zamanlı çalışmak üzere, Kraliyet Ailesi’nin resmi Twitter hesabını yönetmek, Kraliçe ve Kraliyet Ailesi’nin işlerini kamuya duyurmak, Twitter hesabı yanı sıra Youtube ve Facebook hesaplarını da yönetmek, yapılan resmi ziyaretleri ve seremonileri belgelemek olarak açıklandı.

Yıllık 30 bin sterlin (Yaklaşık 140 bin TL) maaşın yanı sıra, yüzde 15 katkı paylı bir emeklilik planı ve kişisel gelişim eğitimlerini de içeren, kapsamlı bir yan fayda paketi vaat ediliyor. Adayların üniversite eğitimi almış, geleceğe yönelik vizyon sahibi, web sitesi yönetimi konusunda tecrübeli, yenilikçi, yaratıcı olması ve fotoğraf ve video konularında da yetkin olması bekleniyor. Kraliçe Elizabeth'in Nisan 2016'da da sosyal medya editörü aradığı açıklanmıştı.

YORUMLAR 22
  • sevgi 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu hırsızlara çalışacağıma aç gezerim daha iyi.
    Cevapla
  • samimi 7 yıl önce Şikayet Et
    Fetö bu isi iyi yapar.
    Cevapla
  • A günay 7 yıl önce Şikayet Et
    asgari ücret 1300 tl beylerrrrrrr,
    Cevapla
  • artık 7 yıl önce Şikayet Et
    sömürgecilerin parası geçmez...gariplerin hakkını yiyerek zengin oldular...
    Cevapla
  • Sdat 7 yıl önce Şikayet Et
    Ne kadar cimri
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle