Erdoğan'dan işadamına: Benimle pazarlık yapma

Cumhhurbaşkanı Erdoğan, TOBB Ekonomi Şûrası'nda Deniz Ticaret Odası Başkanı Kalkavan'ın istihdam için vergi kolaylığı isteğini eleştirdi.

Erdoğan'dan işadamına: Benimle pazarlık yapma
Erdoğan'dan işadamına: Benimle pazarlık yapma
GİRİŞ 09.02.2017 06:35 GÜNCELLEME 09.02.2017 06:39
Bu Habere 58 Yorum Yapılmış

Önceki gün düzenlenen TOBB Ekonomi Şûrası'na, Erdoğan’ın istihdam konusundaki seferberlik çağrısı damga vururken, söz alan işadamları da bu çağrıya olumlu yanıt verdi.

"BENİMLE PAZARLIK YAPMA"

Deniz Ticaret Odası Başkanı Metin Kalkavan, sektöre yönelik sorunları dile getirerek taleplerinin yerine gelmesi halinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yüzde 5’lik istihdam çağrısına karşılık yüzde 25 istihdam sağlayabileceklerini söyledi. Bu sözlere sert tepki gösteren Erdoğan, “Benimle pazarlık etme” diye çıkıştı.

Erdoğan, denizcilik sektörüne geçmişte verilen ÖTV’siz yakıt desteklerini anımsatarak bu dönemde yapılan çağrının pazarlık konusu edilmemesini istedi.

MERA TESİSLERİNDE OT BEDELİ KALKIYOR

Ayrıca işadamları, mera tahsisleri için ödenen ot bedelinin de kaldırılmasını istedi. Bunun üzerine Maliye Bakanı Naci Ağbal, topu Tarım Bakanı Faruk Çelik’e attı. Çelik’in olumlu bakması üzerine Ağbal da “Kaldırdım gitti” dedi. Canikli, iş dünyasından da fedakârlık yaparak elini taşın altına koymasını istedi.

KAYNAK: HABERTÜRK
YORUMLAR 58
  • rizeli53 7 yıl önce Şikayet Et
    doymadınmı metin k. rizesporuda yedin bitirdin Allah aşkına rizesporun yakasından düş
    Cevapla
  • Yılmaz 7 yıl önce Şikayet Et
    Hep bana hep bana diyor bu para babaları.ülkesi için elini taşın altına koyacak baba yiğit ağa yokmu hiç içinizde.
    Cevapla
  • MUŞLU 7 yıl önce Şikayet Et
    Pazarlık yapma çünkü %50 vergi alacağıma neden %25 alim ki. Mecbur vereceksin ki benim param olsun. O kadar parayı hesap ediyorsun peki neden terörist vekiller cezaevindeyken hayla maaş veriyorsunuz. Hakkımı helal etmiyorum bir kürt olarak.
    Cevapla
  • YurtTAŞ 7 yıl önce Şikayet Et
    Evet demek istiyoruz ama gelecekte zorda kalmak da istemiyoruz...
    Cevapla
  • teğmen23 7 yıl önce Şikayet Et
    Peki kimle pazarlık edecek bu millet?dönem öyle bir dönem olduki eskiden siyasetçiler halkın nabzına göre şerbet verirdi şimdi halk siyasetçinin nabzına göre....
    Cevapla
  • mehmet 7 yıl önce Şikayet Et
    işte ben işçi çalıştıramıyom ssk vergi cart curt bir işçi 2200 tl maliyet peki karşılığında bu karı elde ediyommu hayır snuc 8 eleman işten çıkarmak zorunda kaldm.madem maaş artacak o zaman destek şart çok kar edenle az kar eden aynı maaşı veremez
    Cevapla
  • Erkan 7 yıl önce Şikayet Et
    Sen ne anlatiyon arkadaş sen işçi çalıştıracaksin maaşını devletmi verecek
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle