İş dünyasından alçak saldırıya tepki

Kayseri'deki alçak saldırıya iş dünyasından da tekiler geliyor.

İş dünyasından alçak saldırıya tepki
İş dünyasından alçak saldırıya tepki
GİRİŞ 17.12.2016 13:08 GÜNCELLEME 17.12.2016 14:25

İstanbul Ticaret Borsası (İSTİB) Başkanı Ali Kopuz, bu kahpece saldırılarla milletin birbirine daha da kenetlendiğini bildirdi.

Kopuz, bugün Kayseri'de Komando Tugay Komutanlığından izne çıkan er ve erbaşları taşıyan araca yapılan bombalı saldırıya ilişkin yaptığı yazılı açıklamada, terörün hedefine ulaşamayacağını, bu kahpece saldırılarla milletin birbirine daha da kenetlendiğini dile getirdi.

MÜSİAD

Müstakil Sanayici ve İş adamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Nail Olpak, Kayseri'de gerçekleşen menfur terör saldırısıyla ilgili bir mesaj yayımladı. Olpak yaptığı açıklamada şunları kaydetti.

"Maalesef hainler hainlik yapmaya devam ediyorlar. Bugün Kayseri Erciyes Üniversitesi yakınlarında doğrudan askerimizi hedef alan bir terör saldırısının haberi ile yüreklerimiz yine dağlandı. Kahraman şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazi ve yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum. Başta şehit ailelerimize olmak üzere tüm milletimize sabır diliyorum. Bu vatanın kahraman evlatlarını hedef alan her saldırının milletimizin birlik ve bütünlüğüne yapıldığı ortadadır. Ancak hainler bilsin ki bu milleti asla sindiremeyecek, yıldıramayacaklar. Bize diz çöktüremeyecekler. Milletimizin başı sağ olsun"

ATO

Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran Kayseri'deki terör saldırısına sert tepki gösterdi. Baran yaptığı açıklamada, "Çarşı iznine çıkan askeri, öğrenciyi, sivil vatandaşı kalleşçe katleden, ocaklara ateş düşüren terör örgütü; işte bu yüzden hiçbir zaman insan olamayacaksınız! Bu millet canı yana yana da olsa size taviz vermeyecektir, birlik ve beraberlikten vazgeçmeyecektir! Kayseri'de İstanbul'da, ülkemizin neresinde olursa olsun teröre karşı biriz, beraberiz! Tankla uçakla yapamadıklarını kalleş bombalarla yapacaklarını zannedenler ! Başaramayacaksınız! Millet seferber, bir ve beraber..." dedi
 

KAYNAK: AA