Erdoğan önce teşekkür etti, sonra uyardı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'da Cuma Namazı çıkışı sonrası yaptığı açıklamada döviz konusuna değindi.

GİRİŞ 09.12.2016 14:50 GÜNCELLEME 09.12.2016 15:03
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da Cuma Namazı çıkışında konuştu. Erdoğan konuşmasında ağırlıklı olarak döviz konusuna değindi.

Çağrılara cevap verdiği için halka teşekkür eden Erdoğan, 'Ama yerli mi, değil' dedi.

İşte Erdoğan'ın açıklamaları:

''Özellikle şu anda geçen Cuma'dan bugüne dövizden TL'ye geçişte halkıma teşekkür ediyorum. Ama yeterli mi, değil. Nitekim dün, başbakan dün bununla ilgili de açıklama yaptı. Devletin de kamuya yapacağı alımlarda TL kullanılacağını açıklaması da bizim rahatlatacaktır.

'PUTİN İLE KONUŞTUK'

Son olarak Putin ile konuştuk. Yerli para ile ithalat ihracat yapalım. İki ülke arasında ticaret 35 milyar dolara kadar çıkmıştı. Çok ciddi bir rakam.

Bunu İran'la da konuşmuştuk. Sonra Çin'le de konuştuk. Onlar da çok olumlu buldu.''

YORUMLAR 26
  • Vatandaş 7 yıl önce Şikayet Et
    Siz böyle dik durun bu millet her daim yanınızda olacaktır. Aç kalırız ama yurdumuza düşman eli uzattirmayiz şerefimizle doğduk şerefimizle Rabbim ölmeyi nasip etsin.
    Cevapla
  • Kenan 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu gidişle dolar 4 lirayı görür ekonomi iyi değil piyasada yaprak kımıldamıyor tek iş yapan sektör inşaat oda vatandaşın morgicla krediyle 10 12 yil borçlanarak alıyor bır kriz çıksa Ev kredisini ödeyemeyecek yani inşaata risk durumunda
    Cevapla
  • Millet Eğilmez 7 yıl önce Şikayet Et
    Dolar euro yerin dibine girecek inşaAllah
    Cevapla
  • ayran 7 yıl önce Şikayet Et
    Dolar bozdrumayla bu iş olsa ben her hafta bozduruyorum ama devletin koyduğu vergilere yetişemiyorum, doları olan elinde tutsun 4 yıldır her hafta dolar dozduran biri olarak söylüyorum..
    Cevapla
  • Özsoy turk 7 yıl önce Şikayet Et
    2001de ülke dis guclerce batirilmak isterken meydanlarda hükümet ıstifa dileyenlerin bugünlerde hükümetin arkasında durmaları ikiyüzlü olduklarını gösteriyorlar
    Cevapla
  • M.Ahmet CERRAHOĞLU 7 yıl önce Şikayet Et
    Millileşme hareketlerinde bazı vatandaşlarımızın avrupa ve amerika ile aynı kaygıları duyuyor olmalarını gerçekten endişe verici olarak görüyorum. Tarihimizde Recep Tayyip Erdoğan gibi milli bir lider daha görmedik. Liderimizin söylemlerine, taleplerine ki bu söylem ve talepler yalnızca bizim refahımız içindir, destek olmak yerine avrupa ve amerika ağzı ile karşılık verip, köstek olmak kişilerin kime hizmet ettiklerini düşünmeme neden oluyor. Vesselam.
    Cevapla
  • ali 7 yıl önce Şikayet Et
    devlet batarsa ne işine yarayacak
    Cevapla
  • Galip 7 yıl önce Şikayet Et
    Sen elinde tut, belki rızkın artar bir kap yiyecekken 2 kap yemek yersin.
    Cevapla
  • yasar 7 yıl önce Şikayet Et
    O asgari ucretlilerin biriktirebilecegi dolari olsaydi simdiye coktan normale donmustuk:) Alt tabakayigorun artik. Gun gelip muhtac oluyorsunuz bak.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle