Ak Parti Sultangazi'den döviz kampayasına destek

Döviz bozdurma kampanyasına Ak Parti Sultangazi İlçe Başkanlığı da katıldı.

Ak Parti Sultangazi'den döviz kampayasına destek
Ak Parti Sultangazi'den döviz kampayasına destek
GİRİŞ 09.12.2016 11:11 GÜNCELLEME 09.12.2016 11:11

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’nın artan dolar fiyatları karşısında çağrı yaparak "Yastığının altında dövizi olanlar altına, TL'ye dönüştürsün. Türk lirası değer kazansın.” çağrısı üzerine ülkenin dört bir yanında vatandaşlar tarafından başlatılan döviz bozdurma kampanyasına Ak Parti Sultangazi İlçe Başkanlığı da katıldı. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı üzerine Ak Parti Sultangazi İlçe Başkanlığı da son günlerde küresel sermayenin Türkiye’nin ekonomisini çökermek için başlattığı dövizleri yükseltme oyununu “Dövizini Bozdur, Ülkene Sahip Çık” sloganı ile bozmaya hazırlanıyor. 

Sultangazi’deki bütün vatandaşları 12 Aralık 2016 Pazartesi Günü Saat 10:30’da Sultançiftliği Mahallesi Eski Edirne Asfaltı üzeri No:578’de bulunan Sultan Döviz’de dövizlerini bozdurarak ülke ekonomisine katkıda bulunmaya davet eden AK Parti Sultangazi İlçe Başkanı Suzan Dağlar Civan, darbe girişiminde bulunan hainlere en güzel cevabı 15 Temmuz’da canlarını hiçe sayarak sokaklarda haftalarca nöbet tutarak hainlere geçit vermeyen Sultangazili hemşehrilerinin büyük bir kahramanlık gösterdiğini anımsattı.

Darbede başarılı olamayan hainlerin şimdi de ülkeyi ekonomik olarak çökertmeye çalıştığını söyleyen Civan, küresel hainlere bir kez daha hak ettiği tokadı atmak için partisinin 12 Aralık Pazartesi günü düzenleyeceği “Dövizini Bozdur. Türkiye’ye Sahip Çık” etkinliğine bütün hemşehrilerini davet ederek, ellerinde bulunan bütün dövizleri bozdurarak ülke ekonomisine sahip çıkmaya davet etti.