Döviz bozdurana bedava alışveriş

Konya Ilgın'da, hediyelik eşya dükkanı işleten bir esnaf, döviz bozduran vatandaşların 20 liralık alışverişinden ücret almamaya başladı.

Döviz bozdurana bedava alışveriş
Döviz bozdurana bedava alışveriş
GİRİŞ 04.12.2016 15:12 GÜNCELLEME 04.12.2016 15:12
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Fatih Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi üzerinde esnaflık yapan Halil Beşikçi, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dövizdeki artışın esnafa da büyük sıkıntı yaşattığını söyledi.

15 Temmuz'da Fetullahçı Terör Örgütü'ne karşı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın herkesi sokağa çağırdığını anımsatan Beşikçi, şunları kaydetti:

"Millet olarak meydanlara çıktık. Şimdi Cumhurbaşkanımız 'Yastık altında dolarınız kalmasın, bozdurun' dedi. Yine 15 Temmuz'da olduğu gibi Cumhurbaşkanımıza destek amacıyla 'dolara hayır' diyorum ve esnafımızı bu kampanyaya destek olmaya davet ediyorum. Bu iş yerinde bugüne kadar dolar bazında ürünler alıp sattık. Artık dolarla satışımız yok. 500 dolar bozdurup makbuzunu getiren herkese 20 liralık alışveriş hediyemizdir. Kasamızdaki tüm dolarları bozdurduk. Sadece bir dolar kaldı. Bunu da Türk bayraklı çakmağımla yakarak tepkimi gösterdim."

KAYNAK: AA
YORUMLAR 5
  • sami 7 yıl önce Şikayet Et
    Doğru bir karar sayın Cumhur Başkanımızın bu söylemleri, biz Müslüman vatandaşlarımıza hac ibadetini yerine getirirken hac için yatırılan paranında dolar üzerinden değil Türk lirası olarak hesaplaması için talimat vermesini isterim.
    Cevapla
  • ömer bey 7 yıl önce Şikayet Et
    suudiler dolar istiyordur. neden diyaneti suçluyorsun. elin suudi arabistanına verecekler. suudi devleti tl kabul etse keşke.
    Cevapla
  • Muharrem 7 yıl önce Şikayet Et
    yastık altında dolar saklayan sözde vatanseverler e örnek olsun
    Cevapla
  • ismail 7 yıl önce Şikayet Et
    Mevzu bahis vatansa gerisi teferruattir
    Cevapla
  • Mustafa 7 yıl önce Şikayet Et
    Tebrik ediyorum, böyle yiğitleri Allah vatanımızdan eksik etmesin
    Cevapla