EKK toplantısı sona erdi: Yeni tedbirler geliyor!

Eknomi Koordinasyon Kurulu toplantısının ardından yazılı açıklama yapıldı.

EKK toplantısı sona erdi: Yeni tedbirler geliyor!
EKK toplantısı sona erdi: Yeni tedbirler geliyor!
GİRİŞ 02.12.2016 23:35 GÜNCELLEME 03.12.2016 00:57
Bu Habere 48 Yorum Yapılmış

Başbakan Binali Yıldırım başkanlığında Çankaya Köşkü'nde gerçekleştirilen Ekonomi Koordinasyon Kurulu (EKK) toplantısı sona erdi.

Başbakanlıktan yapılan açıklamada, yaklaşık 5 saat süren EKK toplantısında, küresel ekonomi ve Türk ekonomisindeki gelişmelerin kapsamlı olarak değerlendirildiği belirtildi.

Açıklamada, "Kamu maliyesi, bankacılık ve finans sektörü, reel sektör ve iş gücü piyasasına yönelik olarak alınması gereken tedbirler kararlaştırılmış olup, teknik çalışmaların tamamlanmasını müteakip hafta içinde kamuoyu ile paylaşılacaktır. Avrupa Birliği ile görüşmeleri devam eden Gümrük Birliği Anlaşması'nın güncellenmesiyle ilgili devam eden olumlu süreç hakkında ilgili bakanlar tarafından EKK bilgilendirilmiş ve aynı doğrultuda çalışmaların hızlandırılmasına karar verilmiştir." ifadeleri kullanıldı.

Toplantıda, 5 Aralık Pazartesi günü TBMM Genel Kurulunda görüşmelerine başlanacak olan 2017 bütçesiyle ilgili hazırlıkların da gözden geçirildiği kaydedildi. 

KAYNAK: AA
YORUMLAR 48
  • kara46 7 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye ilk 100 zengini her biri 100 milyon versin,kayyum atanan büyük şirketler iyi fiyata satılsın,yardım yapmayan zenginlere vergi indirimi yapılmasın,zenginler TL ye geçsin,borsayı takip eden müfettişler gönderilsin
    Cevapla
  • TAŞERON 7 yıl önce Şikayet Et
    Her sözünüzü tuttunuz. Taşerona kadro söünüzü neden yerine getirmiyorsunuz. üvey evlatmıyız.
    Cevapla
  • yusuf 7 yıl önce Şikayet Et
    ulkemisdeki yabanci yatirimci firmalaryil sonu karlarini dolara cevirip disariya cikariyorlar.bu yuzden dolar artiyor.o yuzden dusuncem o ki kisa vadede dolarin cikmasi onlarin ellerindeki tl ile daha az dolar alarak karlarini disaricikarmalari ulke menfaatine .yeni yilda bu dususe gececektir mutlaka
    Cevapla
  • Alj vutr 7 yıl önce Şikayet Et
    Nedense son zamanlarda hep bu adami ekranlarda görüyoruz,,,,, Bizim bașbakan nerede,,, Bileniniz varmi?????
    Cevapla
  • dünyada misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    Yorumları okuyorum çok komiksiniz. İMKB tüm mal varlığını TLye çevirdi diye dolar düştü diyorsunuz. İMKBnin döviz olan mal varlığı 1 milyar doları bulmuyor. Hani MB kasasında çok yüksek oranda dolar vardı? Kasaya sığmıyordu? MB değilde İMKBdenmi bekleniyor bu tür hamleler artık? Şimdi karınca safım belli olsun dedi demeye başlayanlar çıkacak. Ekonomi gazetelerinden birisinin saat saat dünyadaki ekonomi takvimini gösteren tabloyu ve tabloya göre yapılan açıklamaları izleyin sonrasında doların neden durdurulamadığını zaten anlayacaksınız. Yoksa ahmet 50 dolar, mehmet 100 dolar bozdurur ise tlnin değer kazanacağını zannetmeye devam eder durursunuz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle