Erdoğan'dan kritik 'AVM' açıklaması!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 7. Boğaziçi Zirvesi’nde AVM'ler için geçici bir düzenleme yapılabileceğinin sinyalini verdi.

Erdoğan'dan kritik 'AVM' açıklaması!
Erdoğan'dan kritik 'AVM' açıklaması!
GİRİŞ 29.11.2016 17:28 GÜNCELLEME 29.11.2016 17:34
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

7. Boğaziçi Zirvesi’nde iş adamlarına yaptığı konuşmada yerli para birimiyle ticaret çağrısı yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AVM'lerde patronların döviz yoluyla kiralama yolunu seçtiğini vurgulayarak  "Gelin hep beraber altını devreye sokalım. Döviz baskısından piyasaları kurtarmamız lazım. AVM'lerde iş yeri sahipleri hep dövizi tercih ediyor. Burada gerekirse geçici bir düzenleme yapılır. Yerli para devreye sokulur. Bu süreci dayanışma içinde atlatmalıyız. bu vatan bizim, bu topraklar bizim. " dedi.

YORUMLAR 6
  • Leyla 7 yıl önce Şikayet Et
    Recep Tayyip Erdoğan, avm sahiplerinin amerika markalarını satacağım diye , dolar,a boyun egmeleri yerine , Türk Lirasına ve Türk markalarının satışına önem vermeleri , Vatanımızın ve milletimizin yararına olacaktır.Allaha emanet ederim.
    Cevapla
  • Galip 7 yıl önce Şikayet Et
    Daha fazlasıda olmalı hatta yaptırım uygunlanmalı, öncelikle devlet ve hükümet kademesininde her zaman TL ile konuşması gerek.
    Cevapla
  • hazim 7 yıl önce Şikayet Et
    Diyanet te hac ve umre kayıtlarını TL ile yapmali.
    Cevapla
  • Fehmi 7 yıl önce Şikayet Et
    Hac kayıtları için Bir miktar avans da almalıdır. Avans sistemi olursa gerçek hacı adayları belli olacaklar. O zaman kura değil, sıra ile gidebilsin.
    Cevapla
  • hazim 7 yıl önce Şikayet Et
    Diyanet te hac ve umre kayıtlarında TL ile kayit yapmali.
    Cevapla
  • Fehmi 7 yıl önce Şikayet Et
    Bir zamanlar telefon almak için 20 sene sırada bekleniyordu. Müracaatlardan avans alınmaya başlandı. Gerçek talipliler ortaya çıktı. O avans paraları ile Köy tipi santrallar alındı. Telefon alma sorunu böylece hal oldu. Hac müracaatlarında en az BİNLİRA avans alındığı takdirde, Gerçek talipliler ortaya çıkacaktır. Avans paraları ile Suudi Arabistan'da Hac ve Umrecilere yetecek kadar menkul satın alabilecektir. Böylece ücretlerde düşüş olabilir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle