Emeklilere promosyonla ilgili önemli açıklama

Bakan Müezzinoğlu, emeklilere promosyon konusuyla ilgili önemli bir açıklamada bulundu.

GİRİŞ 21.11.2016 15:06 GÜNCELLEME 21.11.2016 16:45
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, emeklilere promosyon konusuyla ilgili önemli bir açıklamada bulundu.

Müezzinoğlu, Başbakan Binali Yıldırım tabloyu sunduğunu belirtti, ''Çalışmamızı Sayın Başbakanımıza sunduk. Önümüzdeki bir ay içinde Sayın Başbakanımız ile bu konuyu nihayetlendireceğimiz bir süreci tamamlamış olacağız." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 8
  • Şaban 7 yıl önce Şikayet Et
    Bir de ''Çocuk Yardımı'' konusu var. Çalışana var, Emekliye yok. Bir ay önce çalışırken aldığım çocuk yardımı, emekli olunca kesildi. Sanki bizim çocuklar buharlaşıp aniden yok oldu. Sayın Bakanım bu konuya da bir el atsanız makbule geçer zira, hala okuyan çocuklarımız var. Yorumu okuyan ve madem okuyan çocukların vardı neden emekli oldun? diye soran çıkacaktır. Siz sormadan söyleyeyim 36 Yıl 2 Ay çalıştım :))
    Cevapla
  • mağdur torun 7 yıl önce Şikayet Et
    babam 5 sene bekleyebildi dayanamadı vefat etti yerine ben alabilirmiyim.
    Cevapla
  • malatya44 7 yıl önce Şikayet Et
    neden bizi bankaların vereceği üç kuruş promosyon ile uğraştırıyorsunuz banka bunu verirken kredi kartı,kredili mevduat hesabı, otomatik ödeme talimatı gibi yaptırımlar isteyecek .bunun yerine her yıl ocak ayında tüm emeklilere belli miktarda ödeme yapsın.ayrıca devlet bankaları her emekliye maaşının 10 katına kadar uzun vadeli faizsiz kredi verilsin.
    Cevapla
  • EMEKLİLER 7 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Hükumet Yetkilileri bizimde yüzümüz Gülsün dileğiyle Emeklilere KURBAN Yardımı Yapılsın.
    Cevapla
  • harbi 7 yıl önce Şikayet Et
    bu da aynı zorunlu trafik sigortası gibi oldu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle