İşte serbest geçiş sisteminin trafiğe etkisi

Mahmutbey gişelerde serbest geçiş sisteminin uygulamaya alınması trafik yoğunluğunu azalttı

İşte serbest geçiş sisteminin trafiğe etkisi
İşte serbest geçiş sisteminin trafiğe etkisi
GİRİŞ 21.11.2016 11:12 GÜNCELLEME 21.11.2016 11:13
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Mahmutbey'de gişelerin kaldırılarak elektronik serbest geçiş sisteminin uygulanmaya başlanması trafik yoğunluğunu azalttı.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nün (FSM) geçiş güzergahındaki Mahmutbey Gişeleri'nde oluşan trafik yoğunluğunu önlemek için elektronik serbest geçiş sistemine geçildi.

Uygulamanın devreye alınmasıyla haftanın ilk iş gününde, bölgede trafiğin rahatlattığı görüldü.

Çift yönlü olarak hayata geçirilen uygulama kapsamında sürücüler, otoyolda 4 şerit üzerine kurulan sistemden geçiş yapıyor.

Sürücüler, yıkım çalışmalarına gelecek günlerde başlanacağı belirtilen gişelerden rahat bir şekilde geçerek yollarına devam ediyor.

      YORUMLAR 13
      • REALİTE 7 yıl önce Şikayet Et
        istanbul gibi metropollerde trafiği rahatlamak için yolları katlı yapmak gerekir harici ne yaparlarsa yapsınlar haliyle nüfus artışıyla birlikte araç sayılarıda o oranda artarak devam ediyor bu trafiğin rahatlaması beklenemez..o kadar düzenleme yapıldı çözüm yolu bu başka yolu yok..
        Cevapla
      • deli dumrul 7 yıl önce Şikayet Et
        Ve akşam oldu. Gişelerin bir ucu Esenler atışalanı, diğer ucu E-6 Küçükköy sapağı. Faydası oldu diyenlerin açıklamalarını bekliyoruz.
        Cevapla
      • aruda 7 yıl önce Şikayet Et
        trafiğin sebebi biziz gişelere laf atmayın
        Cevapla
      • İsmail 7 yıl önce Şikayet Et
        Bölge de aşırı yapılaşma var , gişelerin serbest geçişi belki biraz rahatlama sağlar fakat kesin çözüm olamaz. Bu hızla yapılaşma devam ederse 1 değil 3-4 tane yol ihtiyacı kapıdadır. İstanbul un şehir merkezin de kalan gişeler hem Anadolu yakasında Gebze ' ye Avrupa yakasında ise Çatalca hatta Silivri ye çekilmeli ve acil olarak alternatif yollar da bir an önce yapılmalıdır. Yoksa o yapılan konutlarda müteahhitler kendileri otururlar
        Cevapla
      • furkan 7 yıl önce Şikayet Et
        Bu yolu 10 yıldır kullanan biriyim bu işler boş yama bile olmaz.vatandaşa ogs leri kaldırıyoruz dediniz gittik hgs aldık 5 yıldır yolu hep sag tarafına geçmek zorunda kalıyoruz. hani gişelerin hepsi otomatik olacaktı. Hala bekliyoruz bu sabah avcilar giselerden trafikten giremedik gişeler 45 dk. Asıl problem avcılar-ıspartakulede
        Cevapla
      Daha fazla yorum görüntüle