Osman Gökçek adaylığını açıkladı

Ankara Ticaret Odası’nda dün gece geç saatlerde 11 yönetim kurulu üyesinden 8'i istifa etmesi sonrası yeni başkan adaylı belli oldu

GİRİŞ 27.10.2016 16:02 GÜNCELLEME 27.10.2016 16:29
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci ve 11 yönetim kurulu üyesinden 9'u görevlerinden istifa etti. Osman Gökçek, ATO Başkanlığı için adaylığını açıkladı.

İstanbul Ticaret Odası'nın ardından Türkiye'nin ikinci büyüğü olan Ankara Ticaret Odası’nda istifa depremi yaşandı.

İlk olarak 11 yönetim kurulu üyesinden 9'u istifa etti. Ardından ATO Başkanı Salih Bezci, basına kapalı yönetim kurulu toplantısında istifasını sundu.

YORUMLAR 6
  • milletin ferdi 7 yıl önce Şikayet Et
    Ulan ne saçma insanlarsınız be… Bilgisizlik derseniz var, iftira derseniz var. Adama ve babasına etmediğiniz iftira kalmamış, varsa elinizde delil ne duruyorsunuz? Dinimiz zannın bile fazlasını haram kılmışken siz rahatlıkla iftira atıyorsunuz. Sonra seçimlerde aday olmak herkesin hakkıdır. Seçilir seçilmez o ayrı konu. Adamın en tabi demokratik hakkını da mı elinden alacaksınız? Ayrıca konunun Erdoğan ile veya Ak Parti ile hiçbir ilgisinin olmadığını da bilmiyorsunuz. ATO’nun başına da tüm odaları işgal eden bir komünist gelse bir PKK’lı terörist gelse çok hoşunuza giderdi değil mi?
    Cevapla
  • serdar 7 yıl önce Şikayet Et
    adam facebook u kuruyor 5-10 senede dunyanin en zenginleri arasina girebiliyor. simdi bu adamin akli yokmu ki zengin olamasin ne hazimsiz insanlar var arkadas. hem zenginligi veren Allah. adam melihin oglu olsa ne olmasa ne melih gokcek gibi memlete cok adam lazim ogullarida cok olsun 15 temmuz da kimin ne mal oldugu nu gorduk. tayyibin oglu sunu yapti melihin oglu bunu yapti ulan bide donup kendi oglunuza kiziniza bakin arkadas. ben ne melihi tanirim ne oglunu vatandas olarak bilirim. saygilar.
    Cevapla
  • Muhammed 7 yıl önce Şikayet Et
    15 temmuzda 3 tane kanaldan ses yükseldi sokağa inin vatanımızı demokrasiyi savunalım dedi ve Vatan nöbeti tuttu.. Beyaz tv , A haber, Ülke tv. Osman Gökçek Rabbim yolunu açık eylesin Seni bu ülkenin başında REİS'ten sonra BAŞKAN olarak ta görmek istiyoruz Osmanlı Torunu Müslüman Türk evladı .
    Cevapla
  • yzk 7 yıl önce Şikayet Et
    yakışı, hayirli olsun
    Cevapla
  • GençAK 7 yıl önce Şikayet Et
    Reisim sinsi olanlardan daha zarar gelir.Allah yardımcın olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle