Ünlü iş adamı Türkiye'ye geri döndü

Yaklaşık 2,5 yıldır Gürcistan'da yaşayan Galip Öztürk, mahkemenin "yeniden yargılanmasına ve infazının durdurulmasına" yönelik kararı ile ülkeye döndü

GİRİŞ 23.10.2016 01:15 GÜNCELLEME 23.10.2016 09:32
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

İş adamı Galip Öztürk, hakkında "tasarlayarak öldürme" suçundan kesinleşen müebbet hapis cezasıyla ilgili İstanbul 20. Ağır Ceza Mahkemesinin "yeniden yargılanmasına ve infazının durdurulmasına" hükmetmesinin ardından yurda döndü.

ÇOCUKLARA PARA DAĞITTI

Yaklaşık 2,5 yıldır yaşadığı Gürcistan'dan dönen ve memleketi Samsun'un Ayvacık ilçesinin Balahur köyüne gelen Öztürk, evinde merhum babası için mevlit okuttu. Çocuklara harçlık dağıtan Galip Öztürk, daha sonra gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Adaletin er ya da geç tecelli ettiğini dile getiren Öztürk, davasıyla ilgili 5 yıllık bir süreç yaşandığını söyledi.

Bu süreç içinde "her şeyi abarttıkları, her şeyi paralele bağladıkları, bunun gerçeği yansıtmadığını" söyleyenlerin 15 Temmuz'u yaşadıktan sonra bunun "paralel yapı operasyonu" olduğunu gördüklerini anlatan Galip Öztürk, "Milli duygularımızı öne çıkararak bundan hep birlikte kurtulacağız." ifadesini kullandı.

TFF 1. Lig'deki Samsunspor'un yarın sahasında Altınordu ile oynayacağı maçı izleyeceğini de söyleyen Öztürk, ardından da İstanbul'a döneceğini kaydetti.

AA

YORUMLAR 14
  • Samsunlu 7 yıl önce Şikayet Et
    Galip Ozturk u iyi tanirim...Samsun Ayvacikli aslen..Bu adam bu kadar serveti nasil yapti..!kimse alin teri ile calisarak demesin..Samsun Ayvacik ilcesine bagli zevgar kocyurdu koyu kirazlik adasini bile satin aldi..o da suat ugurlu baraji golunun ortasinda..Devlet zamaninda istimlak ettigi o adayi nasil olurda bu adama satar..Bilmeyenler google dan arayip gorebilir..Nerden biliyom.cunku bende o koydenim..Sakli cennet Ayvacik da ne yerler araplara ve zengin hirsizlara satildi
    Cevapla
  • kartal 7 yıl önce Şikayet Et
    hırsıza adalet sökmüyor malesef
    Cevapla
  • Can 7 yıl önce Şikayet Et
    Adalet fakire zulüm parasi olanada hayat demektir. Parayla adaleti bile satin aliyorlar. Yazik!
    Cevapla
  • zaza 7 yıl önce Şikayet Et
    adaledin batsın dünya diyorum başkada birşey demiyorum..yazıklar olsun adaletimize
    Cevapla
  • Ayşenaz 7 yıl önce Şikayet Et
    Kendi ülkemizde ADALET e hasret kaldık. Pendik de vatandaşların mallarını yağmaladılar. politikacılar adliye koridorlarında. yıllardır soruşturma ve davaları engelliyorlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle