Putin İstanbul'da konuştu: Üretim kısıtlansın

23. Dünya Enerji Kongresi İstanbul'da düzenleniyor. Kongrede konuşan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, petrol üretiminde kısıntıya gidilmesi gerektiğini söyledi.

Putin İstanbul'da konuştu: Üretim kısıtlansın
Putin İstanbul'da konuştu: Üretim kısıtlansın
GİRİŞ 10.10.2016 15:26 GÜNCELLEME 10.10.2016 18:30
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

İstanbul'da düzenlenen 23. Enerji Kongresi'ne Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev de katıldı. 

Kürsüye çıkan Putin'in gündeminde petrol üretiminin kısıtlanması vardı. Putin, ''Aşırı üretim nedeniyle petrol fiyatları düştü. Petrolde fiyatlarda dalgalanma gelecektir. Hem üreticiyi hem tüketiciyi vuracaktır. Rusya petrol üretiminin kısıtlanması tedbirlerine hazırdır.'' şeklinde konuştu.

Putin ayrıca, doğalgazda alt yapı hızlı geliştiğini ve sıvı doğalgaz ticaretinin daha da artabileceğini ifade etti.

15 TEMMUZ MESAJI

15 Temmuz Darbe girişimine de değinen Putin, ''Türkiye şu an büyük projeler için zor dönemden geçiyor. Darbe teşebbüsü oldu. Biz de yakından takip ediyoruz. Türkiye halkını tebrik ediyorum.'' dedi.

YORUMLAR 32
  • ismail 7 yıl önce Şikayet Et
    Efendiler neyine memnun oldunuz bu tablonun gülüşüne hayran kaldığınız bu adam Suriye'de hastane, pazar yeri, fırın , mülteci kampı, sivil yerleşim alanı demeden binlerce kardeşimizi öldürdü. Bu adamı nasıl över methilere düzersiniz. Bu nasıl müslümanlık, yarın huzuru mahşerde Allah'a nasıl hesap veririz. Devlet menfaati gereği imanımızı da feda edelim?
    Cevapla
  • Ozgur ata 7 yıl önce Şikayet Et
    Yeminle soyluyorum, bir tarafta obama, trump ve clinton yamyamlari dururken putin'i daha yakin buluyorum. Turkiye Rusya ile muttefik olmalidir. Abd ve ab arkadan hancerleyenleriyle degil.
    Cevapla
  • Misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    litresi 5 tl zaten ucuz dediğin petrol
    Cevapla
  • Aslan 7 yıl önce Şikayet Et
    Ula putin sen obamadan bin kat daha mert sin reisle yan yana gelince size guc yetmez valla
    Cevapla
  • Neee 7 yıl önce Şikayet Et
    Kim takar bunları istanbul kilit.siz bunu yazın daha çokokunur
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle