İki ülke Türkiye'ye gelmekten vazgeçti

Reuters, İran ve Irak enerji bakanlarının, bugün İstanbul'da OPEC üyesi ve üye olmayan petrol üreticilerini bir araya getiren enerji kongresine katılmayacaklarını duyurdu.

İki ülke Türkiye'ye gelmekten vazgeçti
İki ülke Türkiye'ye gelmekten vazgeçti
GİRİŞ 10.10.2016 12:20 GÜNCELLEME 10.10.2016 12:24
Bu Habere 84 Yorum Yapılmış

İran ve Irak, bugün başlayacak olan enerji kongresine katılmama kararı aldı. Petrol İhraç Eden Ülkeler Örgütü (OPEC) kaynakları ve Rusya Enerji Bakanı daha önce iki ülke enerji bakanlarının bugün başlayacak kongreye katılacaklarını söylemişlerdi.

KARAR ALINMAYACAK

OPEC kaynakları kongrenin, üye ve üye olmayan ülkelerin tümü arasında yapılacak bir toplantı değil, daha çok ikili görüşmeler biçiminde geçeceğini söylediler. Kaynaklar toplantıda herhangi bir karar çıkmasının beklenmediğini de belirttiler.

PETROL FİYATLARI İÇİN DESTEK ARANIYOR

OPEC üyeleri 28 Eylül'de Cezayir'de yaptıkları toplantıda üretimi kısıtlama kararı almışlardı. Petrol fiyatlarının desteklenmesi için OPEC, Rusya gibi üye olmayan üreticilerin de desteğini arıyor.

YORUMLAR 84
  • Çanta 7 yıl önce Şikayet Et
    Sahtekar mollalar diyarı iran ve küllü perişan ırak gelse ne olur gelmese ne olur !!
    Cevapla
  • dadaş 7 yıl önce Şikayet Et
    iran uyandığında çok geç olacak!!fetö gibi oradada islama ters bir moll rejimi var(((abd ile dost-yahudi ile güya çatışıyor amma hep müslümanlara saldırıyor!!!
    Cevapla
  • Avsar 7 yıl önce Şikayet Et
    yok bide utanmadan gelecekler idi!
    Cevapla
  • Ferman 7 yıl önce Şikayet Et
    Bir ortak yol bulmamiz lazim simdi bir pers imparatorlugu düsünün bir de osmanli devletleri imparatorlugunun birlestigini düsünün ne olur onu da müslüman düsmanlari düsünsün
    Cevapla
  • topcu 7 yıl önce Şikayet Et
    siz gelmesseniz bizim Turkiyemiz nasil kalkinir ayip ettiniz yauu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle