Mahmutbey gişelerinde çalışmalar başladı!

İstanbul'da trafiğin yoğun hissedildiği noktalardan olan Mahmutbey gişelerinde, araçların ortak geçiş yapabileceği serbest geçiş sistemi yapım çalışmalarına başlandı.

Mahmutbey gişelerinde çalışmalar başladı!
Mahmutbey gişelerinde çalışmalar başladı!
GİRİŞ 04.10.2016 10:28 GÜNCELLEME 04.10.2016 10:28
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, otoyol ve Boğaz köprülerinde serbest geçiş ücret toplama sistemleri yapım işi kapsamında, Mahmutbey gişelerine araçların gişe alanında şerit seçimine gerek kalmaksızın ortak geçiş yapabileceği konstrüksiyonlar tesis edilecek, OGS ve HGS algılayıcılar bu konstrüksiyonlara yerleştirilecek. Tesis edilen konstrüksiyonların altında 4 şeritli araç geçişi sağlanacak şekilde çalışmalar tamamlanacak ve yol trafiğe açılacak. Söz konusu çalışmalar 2 Aralık'a kadar sürecek. 

DİĞER ÇALIŞMALAR HAKKINDA

Ankara Çevre Otoyolu'nun Eskişehir Kavşağı'nın şehir merkezi-İstanbul katılım kolu üst yapı onarım çalışması nedeniyle 7 Ekim'e kadar trafiğe kapatılarak, ulaşım aynı kavşağın alternatif güzergahından kontrollü sağlanıyor.

Ardeşen-Arhavi yolunun 30. kilometresindeki Kıyıcık Tüneli dağ tüpünde yapılacak bakım onarım çalışmaları nedeniyle bugün saat 17.00'ye kadar ulaşım deniz tüpünden iki yönlü gerçekleştirilecek. 

KAYNAK: AA
YORUMLAR 5
  • bilal turgut 7 yıl önce Şikayet Et
    peki metris kavşağı neolacak 1km ilerisinde elmabahçesi denilen biyer var, mükemmel bir kelebek kavşak yapilabilir durumda hemde masrafsız ancak ilgilenen yok
    Cevapla
  • yunus 7 yıl önce Şikayet Et
    Gişeler kalkmadıkça kısmi çözüm olur tam rahatlama sağlamaz..bunlar hep günü kurtarma esas çözüm belli a-İstanbul içine en az 5 yıl 34 plakalı araç ruhsatı verilmeyecek dışarı plakalara kısıtlama gelecek vize uygulanacak İstanbul'da 1 aydan fazla kalmayacaklar.. b-bütün semtlere yeraltlarına otoparklar yapılmalı c-konut çalışmaları biran önce sonlandırılmalı İstanbul komple sit alanı ilan edilmeli d-İstanbul dışındaki şehirleri cazip hale getirmek için özellikle doğu ve güneydoğuda asgari ücret yükseltilmeli..bunlar yapılmaz ise 2030 nüfus 50 milyon araç sayısı sadece İstanbul'da 20 milyon salgın hastalıklarda artış kaçınılmaz olur..
    Cevapla
  • Zfr 7 yıl önce Şikayet Et
    Ne var yani, buradan kazanılandan vaz geçseler, gişeleri avcılar-esenyurt sonrasına (hadımköy) civarına taşısalar... Ya da bir önerim, köprü ve paralı otoyollardan kazanılan miktar ne ise, bu mtv vergisine dahil edilsin. Peşin peşin verelim. Boşuna gişeydi, trafikti uğraşmayalım. hem devlet te peşin aldığı için kar bile eder.
    Cevapla
  • osmanlı61 7 yıl önce Şikayet Et
    oluncada rahat geçiş olacak
    Cevapla
  • Hilmi 7 yıl önce Şikayet Et
    buranın çözümü ortak geçiş falan değil buranın çözümü gişe sayısını azaltmaktır 3 şeritli yol 10 tane gişeye bölünüyor sonra tekrar 3 şeride düşünce kilitleniyor
    Cevapla