İşadamı fındık bahçesinde kurulan pusuda öldürüldü

Ordu’nun Kumru İlçesi’nde Ali İhsan Eruzun, otomobiliyle seyir halindeyken husumetli olduğu dünürü 44 yaşındaki Musa V. tarafından öldürüldü

İşadamı fındık bahçesinde kurulan pusuda öldürüldü
İşadamı fındık bahçesinde kurulan pusuda öldürüldü
GİRİŞ 17.09.2016 20:23 GÜNCELLEME 17.09.2016 20:26
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Olay, bugün Kumru İlçesi’ne bağlı Ayvalı Mahallesi Dereboğazı mevkiinde meydana geldi. Ankara’da müteahhitlik yapan Ali İhsan Eruzun, içinde eşinin de bulunduğu 06 FY 1852 plakalı otomobiliyle seyir halindeyken silahlı saldırıya uğradı. 

Fındık bahçesinde daha önceden pusu kurduğu iddia edilen Fatsa’da müteahhit olan dünürü Musa V.’nin glock marka tabancayla açtığı ateş sonucu Ali İhsan Eruzun, göğsünden ağır yaralandı. Ambulansla Fatsa Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Eruzun, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı. 

Aracını olay yerinde bırakarak kaçan şüpheli Musa V., polis tarafından suç aleti tabancayla yakalanarak gözaltına alındı. Dünür olan iki aile arasında uzun zamandır devam eden husumet olduğu belirtilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 2
  • BATMAN'LI 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu terör örgütlerini yetiştiren onları destekleyen her kim olursa olsun ALLAH onları kahharr ismi ile kahru perişan eylesin dünya ve ahirette köklerini nesillerini kurutsun inşaAllah.Ey müminler artık gaflet uykusundan acilen uyanma vaktidir mümin kardeşlerimizin saflarını belli etme Zamanıdır. Küfre karşı bir ve beraber olma zamanıdır. Saygılarımla selam ve dua ile.
    Cevapla
  • Ali 7 yıl önce Şikayet Et
    İslama göre yaşasak böyle cahilliklerde olmaz.
    Cevapla