Başbakan Binali Yıldırım'dan bayram talimatı

Başbakan Binali Yıldırım Mali İşler, Ekonomi İşleri ve Tanıtım Medya Genel Başkan Yardımcılarına 'Bayram talimatı' verdi.

Başbakan Binali Yıldırım'dan bayram talimatı
Başbakan Binali Yıldırım'dan bayram talimatı
GİRİŞ 10.09.2016 11:04 GÜNCELLEME 10.09.2016 15:44
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Başbakan Yıldırım gösterişten uzak durulsun dedi ve ilk adımı da kendisi attı. Bu sene Kurban Bayramı nedeni ile reklam verilmeyecek.

Bu durumun en önemli nedenlerinden biri 15 Temmuz süreci, o dönem şehit olanlar. Sonrasında terörle mücadele kapsamında şehit olanlar. Başbakan Binali Yıldırım da bu yüzden gerekli hassasiyetin gösterilmesini istedi.

KAMUDA TASARRUF SEFERBERLİĞİ

Başbakan Yıldırım 2 ay önce "Kamuda tasarruf seferberliği başlatacağız" demişti. Aynı talimatı parti teşkilatı için de verdi.

Yani sırf Genel Merkez'de değil 81 ilde de aynı hassasiyet gösterilecek.  Amaç tasarruf ama en çok da gösterişten, abartıdan uzak durulması.

KAYNAK: HABERTÜRK
YORUMLAR 24
  • Hakan Sönmez 7 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Başbakan Niğde-Ankara otoyol ihalesinden ne haber? Asıl israf böyle yerlerde. Siz gittiniz gideli Ulaştırma bakanlığındaki bürokratlar kılını kıpırdatmıyor hatta yapılacak işlere de engel oluyor. Bir el atın.
    Cevapla
  • israf=aşırıvergi 7 yıl önce Şikayet Et
    kamudaki israfı önleyin... vergileri düşürün... size dua edelim...
    Cevapla
  • zulfo 7 yıl önce Şikayet Et
    once belediyelerden baslayin.
    Cevapla
  • Selçuk Elif 7 yıl önce Şikayet Et
    Adliyede çalışıyorum aylık 300-400 bin elektirik faturası ödüyor kurum. Bina gündüz bile ışıkları yakmayı gerektirecek şekilde dizayn edilmiş. Müsrif çok fazla memur var. Bence israfın önüne gerekirse disiplin cezası ile geçilmeli ayrıca yeni yapılan kamu binalarının dış cephelerine güneş enerji sistemi monte edilmeli hatta hali hazırdakiler de aynı sisteme dönüştürmeli saygılar...
    Cevapla
  • urfalı Zaza 7 yıl önce Şikayet Et
    şanlıurfa da resmi kurum araçları amaçlarından çok keyfi ve özel işlerinde kullanan şahıslar var. ülke geneline vurulduğunda kayda deger bir akaryakıt sarfiyatı söz konusu. özelikle Büyükşehir belediyesi araçları...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle