Akaryakıta ÖTV Zammı!

Akaryakıttan alınan ÖTV'de artışa gidildi. Benzin ve motorinin litresine 20 kuruşun üzerinde zam geldi.

Akaryakıta ÖTV Zammı!
Akaryakıta ÖTV Zammı!
GİRİŞ 08.09.2016 09:12 GÜNCELLEME 08.09.2016 11:50
Bu Habere 73 Yorum Yapılmış

Akaryakıt dağıtım şirketlerinin dün benzinin litre fiyatında ortalama 5 kuruş, motorinin litre fiyatında 6 kuruşluk indirim yapmasının ardından bugün araç sahiplerine kötü haber geldi. Akaryakıttan alınan ÖTV'de artışa gidildi.

ÖTV ZAMMI

Benzin ve motorinden alınan ÖTV 20 kuruş artırıldı. ÖTV artışı pompaya 20 kuruşun üzerinde zam olarak yansıdı. Zamlı fiyatlar uygulanmaya başlandı.

Akaryakıta uzun zamandır bu oranda bir zam yapılmamıştı.

YORUMLAR 73
  • Ali 7 yıl önce Şikayet Et
    Allaha havale ediyorum bunu yapanı
    Cevapla
  • adem 7 yıl önce Şikayet Et
    devlet vatandasın cebine gözdikti iyce ALLAH a havale ediyorum
    Cevapla
  • Hilal 7 yıl önce Şikayet Et
    Ya inanamıyorum ilk defa böyle birşey gördüm.
    Cevapla
  • Murat G 7 yıl önce Şikayet Et
    Devletimiz (hükümetimiz) bayram hediyesini daha bayram gelmeden verdi. Allah razı olsun kendilerinden. Yakıda para vermeyenin zam yapması da bu kadar kolay demek ki.
    Cevapla
  • vatandaş 7 yıl önce Şikayet Et
    sözüm memur arkadaşları ıncıtmek değil.ama benzin vergisinin bırakın düşmesi artmasının nedeni.asgari ücrete calışan karı koca ikisi birlikte 2600 tl.memur en düşük calışan karı koca ikisi birlikte toplam 5000 tl.şimdi daha iyi anlaşılıyordur.haa niye bunu diyorum.cünkü yıllardır sözüm ona ekonomiyi cok iyi yöneten bakan bizzat dedi.kamu maaşlarının en önemli gelir kaynagı yakıtlardaki vergilermiş onun içinde düşüremezlermiş.hatta cok komik de bişey dedi.düşürürselermiş trafik yogun olurmuş.hey allahım yaa.ee adamlar yol koprude yapıyor bunların parası nerden gelecek tabiki vergi.malesef yaaa sanayii artacak ya da vergiler.ekonomisi vergi üzerine yürüyen bir devlette yaşıyoruz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle