Yakıt vermeyenler için gözaltı kararı!

Darbe gecesi ve sonrasında prostetoya giden vatandaşlara yakıt vermediği iddiasıyla 6 şirketten 9 kişi gözaltına alındı.

Yakıt vermeyenler için gözaltı kararı!
Yakıt vermeyenler için gözaltı kararı!
GİRİŞ 24.08.2016 10:17 GÜNCELLEME 24.08.2016 10:18
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

15 Temmuz gecesi ve takip eden günlerde, darbe girişimini protesto etmeye gidenlere yakıt verdiği iddiasıyla akaryakıt şirketi sorumlusu 9 kişi gözaltına alındı.

Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığınca, darbe girişimi gecesi kentteki bazı akaryakıt istasyonlarının yakıt vermediklerinin anlaşıldığı ifade edilerek, bu akaryakıt istasyonlarının yetkililerinin darbe girişimini destekledikleri gerekçesiyle soruşturma başlatıldı.

Yürütülen soruşturmada, 6 akaryakıt istasyonunun yetkilileri hakkında gözaltı kararı alındı. Bu çerçevede ilk etapta gözaltına alınan 4 kişi, Adli Tabipliğe getirildi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 5
  • Misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    Eskişehir de sanayide sarar petrol vermiyordu
    Cevapla
  • Ömer faruk 7 yıl önce Şikayet Et
    Bunlarin haddini bildirmek borctur aksi takdirde bu namussuzlar daha kotusunu yaparlar özellikle sheel benzin istasyonu bu alcak firma kimseye yakit vermedi darbe gecesi.
    Cevapla
  • gaddar 7 yıl önce Şikayet Et
    bunlari uniformali teroristlerle brraber yargilaycaksin. ha hirsizlik yaptin ha yardim ettin. hicbir farki yok
    Cevapla
  • ecdad 7 yıl önce Şikayet Et
    Olmaz böyle banA o firmaların adlarını yazacaksın
    Cevapla
  • veli 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu ve benzeri aşağılık, fırsatçı simsarları kesinlikle affetmemeli. Bunlar da en az darbeye fiili olarak katılan katil sürüsü kadar suçlular. Çok göze batmadıklarından konuşulmuyor olabilirler, ancak bu hainliğin küçük bir cürüm olmadığını cümle alem görmeli. Millet bu alçakların eline kalsa demek ki bir yudum su bile vermeyecekler.
    Cevapla