Ne zaman emekli olurum? (2016) Online emeklilik sorgu ekranı

Online emeklilik sorgulama uygulaması haber7.com'da. Ne zaman emekli olurum sorusu için haberimizin detayını okuyabilirsiniz

Ne zaman emekli olurum? (2016) Online emeklilik sorgu ekranı
Ne zaman emekli olurum? (2016) Online emeklilik sorgu ekranı
GİRİŞ 26.08.2016 09:11 GÜNCELLEME 26.08.2016 09:11
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Son dönemde en çok kullanılan uygulamalardan biri olan ne zaman emekli olurum uygulaması sayesinde online emeklilik durumu sorgulamasını kolaylıkla yapabilirsiniz. SGK tarafından hazırlanan ne zaman emekli olurum uygulaması sayesinde yaşa takılan emekliler emeklilik durum sorgulaması  hızlı bir şekilde yapıyor. Sizler de ne zaman emekli olurum uygulamasını kullanarak bu konudaki güncel durumu görüntüleyebilir ve emeklilik ile ilgili planlamalarınızı yapabilirsiniz.

NE ZAMAN EMEKLİ OLURUM / TIKLA SORGULA

ne-zaman-emekli-olurum

ERKEN EMEKLİLİK DURUMUNU SORGULAMA İŞLEMİ

2016 yılı içerisinde ne zaman emekli olurum uygulaması üzerinden yapılacak işlemler ile birlikte kişilerin emeklilik konusundaki hesaplamaları yapılacaktır. Böylece kişilerin en erken hangi tarihte emekli olabileceği de belirlenecektir. Kişilerin emeklilik tarihi hesaplanacağı için kişilerin alacağı bu tarih, emekli olunabilecek en erken tarihtir.

Emekli noktasında normal şartlar dışında erken emeklilik de söz konusudur. 

Eğer sizlerde Ne zaman Emekli Olurum sorusuna cevap arıyorsanız öncelik ile e-devlet şifresine sahip olmanız gerekecektir. E-devlet şifresini ise sizlere en yakında bulunan PTT şubesine giderek başvuruda bulunmanız gerekecektir. E-devlet ile ilgili aklınıza takılan her şeyi aşağıda bulunan linkte bulabilirsiniz

e-Devlet şifresi nasıl alınır?

e-Devlet ekranlarına giriş yaptığınızda e-hizmetler bölümün altında ne zaman emekli olurum hizmetini ücretsiz bir şekilde alın.

YORUMLAR 1
  • erdem 7 yıl önce Şikayet Et
    takmayın kendinizi böyle şeylere
    Cevapla