Albayrak: Bulunursa ilk ben açıklayacağım

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, katıldığı televizyon programında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Albayrak: Bulunursa ilk ben açıklayacağım
Albayrak: Bulunursa ilk ben açıklayacağım
GİRİŞ 19.08.2016 00:41 GÜNCELLEME 19.08.2016 21:14
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

TRT Haber'de 'Anadolu soruyor' programında konuşan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, önemli açıklamalar yaptı.

'CUMHURBAŞKANIMIZIN SAÇININ TELİNE ZARAR GELSE...

15 Temmuz'da tarihi bir olay yaşadı Türkiye. Hiç bir şey eskisi gibi olamayacak. Artık taşeron olarak kullanılan örgütler değil arkasında duranları görüyoruz.
Cumhurbaşkanımızın dediği gibi alayıyla gelsinler bundan sonra.  Ülke olarak çol farklı yerlere daha da güçlenerek gidiyoruz. Maşalar dönemi bitti. Kuklaya değil kuklacıya bakacağız. Kuklacının kim olduğunu halkımız biliyor. Cumhurbaşkanımızın saçının teline zarar gelse bunu kimlerin yaptığını halkımız anlar.

RUSYA İLE İLİŞKİLER ÖNCEKİ SEVİYEYE DÖNECEK

Rusya ile bundan sonraki süreç 24 Kasım öncesi olduğu gibi kazan kazana dayalı, bölgesel ekonomik barışa da katkı yapacak şekilde sürecektir. Bakanlığımızın yürüttüğü Akkuyu projesi başta olmak üzere ve doğalgazdaki ilişki ile Türk akımı projesinin de 24 kasımdan önceki seviyeye gelmesi için önemli toplantılara başladık. Sinop'ta ise Japon devleti ve Fransa şirketleri ile devam edegelen ikinci nükleer projemiz var. Orada da hedeflerimize ulaşmak için önemli kararlar aldık.

'PETROL BULURSAK İLK BEN AÇIKLAYACAĞIM'

Vatandaşlar diyor ki 'petrol bulundu kapatıldı' filan. Kapatılan olmuş mudur olmuştur belki ama siyasi komployu bir yana bırakırsak bulunmuş rezerv verimli olmayabilir, tazyiki düşüktür, rezerv küçüktür çok farklı etkilerde olmuş olabilir. Ama emin olun Türkiye'de petrol bulalım ilk ben açıklayacağım. Petrolü bulup da saklamak gibi bir ajandamız kesinlikle olmayacak. Öte yandan sadece Karadeniz'de değil belki başka denizlerde de aramalarız olacak.

EKONOMİK DİNAMİKLER ÇOK SAĞLAM

Türkiye'nin ekonomik dinamikleri çok sağlam. Burada 3 önemli unsur var. Siyasi istikrar, maliye politikaları, para politikaları ve para piyasaları. Bu 3'ü bir ülkede varsa olağan dışı bir şey yaşamazsak bu çerçevede bu istikamette gidildiğinde daha da olumlu gelişmeler yaşayacağız.

YORUMLAR 28
  • Ömer 7 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşlar hemen eleştirmeyelim şans verelim bu ülkenin bayrağını taşıyacak çok insanlara ihtiyaç var oryantosyon olması lazım ne kadar çok insan yetiştirirsek ileride kadro sıkıntısı çekmeyiz her işi ehli yapmalı üstelik hiç bir makan kimsenin tapulu malı değil milletin verdiği emanet ayrıca eminim ki Sn Taner Yıldız da arka planda danışmanlık yapıp yol gösteriyordur
    Cevapla
  • Sami 7 yıl önce Şikayet Et
    Berat bey Taner beyden aşağı değil , hatta daha iyi , kapasiteli biri , bu işlerin üstadı
    Cevapla
  • B. Ali 7 yıl önce Şikayet Et
    15 Temmuzdan sonra öyle ihanetlere şahit olduk ki yapılan bütün petrol aramaları veya doğalgaz hepsi tekrar gözden geçirilmelidir. Devletimizin her noktasına sızan bu hain yapının enerjiyi göz ardı etmesi mümkün değil.
    Cevapla
  • yorumcu 7 yıl önce Şikayet Et
    sen 15 temmuz gecesi cumhurbaskanımız konusurken ne diye sırıtıyodun onu de hele.Hic gözüm tutmuyo bu beratı
    Cevapla
  • Vatandas 7 yıl önce Şikayet Et
    Basından takip ettiğim kadarı ile en az acıga memur alınan kurumlardan biride enerji bakanlığı
    Cevapla
  • Osman 7 yıl önce Şikayet Et
    darbenin bastırılmasının sevincini yaşıyordu , herşeye de bi kulp bulmayın arkadaş
    Cevapla
  • ishak uzun 7 yıl önce Şikayet Et
    TANER YILDIZ işinin ehliydi kesinlikle geri görevine dönmeli
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle