Memur-Sen'den 15 Temmuz kampanyasına Destek

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığınca yürütülen 15 Temmuz Dayanışma Kampanyasına Memur-Sen'den destek geldi.

Memur-Sen'den 15 Temmuz kampanyasına Destek
Memur-Sen'den 15 Temmuz kampanyasına Destek
GİRİŞ 18.08.2016 15:22 GÜNCELLEME 18.08.2016 15:22
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Kanlı darbe girişiminin ardından başlatılan "15 Temmuz Dayanışma Kampanyası"na Memur-Sen'den tam destek geldi. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nda bir araya gelen Memur-Sen heyeti, 1 milyon liralık destek çekini Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy'a teslim etti.

TERÖR KOALİSYONUNA LANET

Konuşmasına Van ve Elazığ'da yaşanan terör saldırılarını kınayarak başlayan Yalçın, " Van ve Elazığ'da terör saldırıları var. Küresel emperyalizmin tetikçileri yine kardeşliğimizi, birliğimizi ve huzurumuzu hedef aldılar. Lanetliyorum. Saldırıların 15 Temmuz kanlı darbe girişimin ardından tırmandırıldığının farkındayız. Terör koalisyonu ve üst aklını hep birlikte görüyoruz. Bu kirli koalisyonun taşeronlarını da asıl işverenlerini de el birliğiyle önce ifşa sonra imha edeceğiz" şeklinde konuştu.

15 Temmuz kanlı darbe girişimi hakkında Yalçın, "Fetullahçı Terör Örgütü'nü, destekçilerini, 1 dolara emperyalizme tetikçilik yapan teröristleri ise lanetliyorum. Bu teröristler milletten değildir. Milletten olan millete saldırmaz. Milletin mensubu olsalar bin yıllık kardeşliğimizi hedef almazlar" değerlendirmesinde bulundu.

"1 MİLYON TL BAĞIŞ İLE VİRA BİSMİLLAH DİYORUZ"

Memur-Sen olarak, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine karşı ilk anda sahaya indiklerini ifade eden Yalçın, "Dayanışma Kampanyası”na 1 Milyon TL bağış ile vira bismillah diyoruz'' dedi.

ERSOY'DAN MEMUR-SEN'E TEŞEKKÜR

Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy ise, "Memleket ve millet meselelerinde her zaman sağduyulu duruşunu büyük bir takdir ve samimiyetle izlediğimiz ve şahitlik ettiğimiz Memur-Sen'imiz, bugün anlamlı dayanışmaya katkıda bulunarak, 15 Temmuz'da yapılan kanlı darbe girişimine karşı milletimizin ve devletimizin yanında yer aldığını bir kez daha gösterdi. Yapılan bu bağıştan dolayı başta Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın ve tüm Memur-Sen ailesine teşekkürlerimi iletiyorum" dedi.

YORUMLAR 2
  • akrep 7 yıl önce Şikayet Et
    memursen unutmasınki bu sendikaya üye olan memurlar sayın cumhurbaşkanımızın tarafında olduğu için bu sendikaya üye olmuşlardır. takiyye yapmasın ve kendi içindeki soysuzları temizlesin. toçbirsen başkanı 10 gündür haber oluyor. günay kaya hem fetö bankasına para yatırmış hem oğlunu fetö okuluna göndermiş. gereğini yap takiyyeyi bırak ali yalçın.
    Cevapla
  • bahar 7 yıl önce Şikayet Et
    show yapma show yapma farketmez anladık seni. ikinci başkanın paralel çıktı dokunamadın. hala kandırma bizi.
    Cevapla