O ülke Türkiye'ye akın etti

Ukrayna’dan dolu gelen uçak turizmcilerin yüzünü güldürdü.

O ülke Türkiye'ye akın etti
O ülke Türkiye'ye akın etti
GİRİŞ 01.08.2016 10:45 GÜNCELLEME 01.08.2016 10:45
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Ukrayna’nın Lviv kentinden Dalaman’a dolu olarak gelen TPG/Lemar uçağı için YDA Dalaman Havalimanında özel karşılama yapıldı. Uçaktan inen yolcular için Dış Hatlar Terminalinde bir resepsiyon düzenlendi. Yolcuları “Dalaman’a  Hoşgeldiniz” diyerek karşılayan YDA Dalaman Havalimanı Genel Müdürü Hamdi Güvenç, “ Son dönemde parlayan pazarımız Ukrayna’dan bir yolcu uçağımız daha geldi. Yolcuların bir kısmı da infotur dediğimiz acentalar. Bölgemizin tanıtımında acenta çalışanlarının erkisi büyük .Ukrayna’nın çok güzel ve sevimli kenti Lviv’den geliyorlar.” dedi.

BU YIL REKOR KIRACAK

Ukrayna’nın farklı kentlerinde Türkiye’nin popüler olduğunu ve Dalaman Bölgesinin giderek daha fazla tanındığını ve tanındıkça daha çok sevildiğine işaret eden Güvenç, şunları söyledi: “Bu operasyonu düzenleyen risk alarak uçak koyan TPG isimli Ukraynalı tur operatörüne ve onun Türkiye'de ki incoming acentası olan Lemartur'a teşekkür ediyoruz. Emeklerine ve harcadıkları çabalarına destek çıkıyoruz. Tahmin ediyorumki  bu gelişmeler daha da artarak hızlanacak ve Ukrayna’dan Dalaman’a gelen turist sayısında bu sene sayı itibari ile rekor kırılacak. Bütün gelecek yıllar içinde iyi bir taban oluşturacak”

Ukrayna’nın Lviv kentinden Dalaman’a gelen turistler ise Dalaman’a ilk defa geldiklerini anlatarak, “Özelikle Dalaman, Marmaris, Fethiye bölgesinin tarihi ve doğal güzellikleini merak ediyoruz. Ülkemizde bu bölgede yapılan mavi yolculuk çok ilgi çekiyor” diye konuştular.

YORUMLAR 1
  • Musa 7 yıl önce Şikayet Et
    Gelenler bizden züğürt.
    Cevapla