Türkiye için hedef dünyada ilk 10!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, darbe girişimi sonrası 2023 hedeflerine odaklanılması gerektiğini ifade etti.

Türkiye için hedef dünyada ilk 10!
Türkiye için hedef dünyada ilk 10!
GİRİŞ 30.07.2016 21:09 GÜNCELLEME 30.07.2016 21:10
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, darbe girişiminin ardından 2023 hedeflerine odaklanmak gerektiğini belirterek, ''Dünyanın en büyük 10 ekonomisi, Avrupa'nın ilk 3 büyük ekonomisinden biri olma yolunda Türkiye'mizi, İnşaallah, hep beraber alıp oraya doğru taşıyacağız.'' dedi.

Gazetecilere açıklamalarda bulunan Zeybekci, "Bundan sonra 2023 hedeflerimize bakacağız, dünyanın en büyük 10 ekonomisi, Avrupa'nın ilk 3 büyük ekonomisinden biri olma yolunda Türkiyemiz'i, İnşaallah, hep beraber alıp oraya doğru taşıyacağız. Diğer kazanımımız da siyasette uzlaşma kültürü ile ilgili çok büyük kazanımlar elde ettik. Bu kazanımları yani söz konusu mevzu bahis vatansa gerisi teferruattır şeklinde geri atarak siyasette de ben çok büyük kazanımlar olduğunu ve olacağını görüyorum." şeklinde konuştu.

Habertürk

YORUMLAR 3
  • Hasan 7 yıl önce Şikayet Et
    İlk 10 u kabul etmiyoruz.Bundan sonra ki hedef 1 numara olmalı.Bu da oldukça kolay üsttekilerin tamamında iç savaşı desteklemeliyiz.
    Cevapla
  • zırlangaç 7 yıl önce Şikayet Et
    ekonomi ne kadar büyürse büyüsün vergi geliri o kadar büyümüyor.. kimse yaptığı alışverişin fişini istemiyor devlet yeterince vergi geliri elde etmiyor sadece esnaf zorunlu kaldığı hallerde fiş fatura veriyor
    Cevapla
  • vali 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah ulkemizin siz lerin yardimcisi olsun.Bizleri durdurmak icin durmayacaklar.Allahin plani en dogru olanidir.Allah yolumuzu acik etsin.
    Cevapla