Emekliye bayram parası var mı? (Ramazan Bayramı)

2016 Ramazan ayında emekli bayram parası alacak mı? Binlerce emekli bu sorunun yanıtını arıyor. Emekliye ikramiye var mı? İşte detaylar

Emekliye bayram parası var mı? (Ramazan Bayramı)
Emekliye bayram parası var mı? (Ramazan Bayramı)
GİRİŞ 23.06.2016 08:00 GÜNCELLEME 23.06.2016 08:09
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

22 Haziran çarşamba günü itibariyle binlerce emekli bu sorunun yanıtını arıyor. Ramazan'da emeklilere bayram parası var mı? Henüz resmi bir açıklama gelmemesine karşın 2016 Ramazan bayramında emeklilere bayram ikramiyesiyle ilgili hükümetin bir çalışması olmadığı öğrenildi. Bayrama sayılı günler kala Ramazan bayram ikramiyesi ile ilgili tüm gelişmeleri haber7.com'dan öğrenebilirsiniz

EMEKLİYE BAYRAM MÜJDESİ

Emeklilere promosyonda son viraja girildi. 11 milyona yakın emekliye banka promosyonu ödenmesi için pazarlıklar sürüyor. Edinilen bilgiye göre; bankalar, "3 yıl için 600 lira civarında ödeme yapabiliriz" diyor.

Ancak bu teklifi de Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) kabul etmiyor. SGK'nın bu rakamın 900 liraya çıkarılmasını istediği belirtiliyor. Bu nedenle görüşmelerin sonuçlandırılmadığı, önümüzdeki günlerde yeniden masaya oturulacağı ifade ediliyor.

Yeni görüşmede bankaların teklifini yükseltmesi, anlaşmanın da Ramazan Bayramı'na kadar yapılması bekleniyor. Anlaşmanın sağlanmasının ardından, SGK bankalar ile protokol imzalayacak ve emekliler için promosyon dönemi başlayacak.

PEŞİN ÖDENECEK 

Emekliler anlaşılan tutarı 3 yıllık dönem için alacak. Bu süre içerisinde emeklinin promosyonu aldığı bankayı değiştirmemesi gerekecek. Promosyon için emekliye kredi kartı ve kredili mevduat hesabı gibi şartlar sunulamayacak.

3 yıllık ödemenin peşin olarak tek seferde mi yapılacağı, yıldan yıla 3 eşit taksitte mi verileceği anlaşmanın sonuçlanmasıyla belli olacak.

YORUMLAR 7
  • Selahatin 7 yıl önce Şikayet Et
    Nezaman gerceklesecek
    Cevapla
  • Ahmet 7 yıl önce Şikayet Et
    Yazıklar olsun bu devlete emekliyi hiç düşünmüyor.
    Cevapla
  • ayşen 7 yıl önce Şikayet Et
    hani haziran da alacaktık. bayrama yetişsin artık
    Cevapla
  • Misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    sizinkide yalan
    Cevapla
  • Kayı boyu 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu banka promosyonunu lastik gibi sündürmeyin,icraat görmek istiyoruz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle