Moody's'ten Türkiye değerlendirmesi

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody’s Türkiye’deki siyasi ve ekonomik gelişmeleri değerlendirdi.

Moody's'ten Türkiye değerlendirmesi
Moody's'ten Türkiye değerlendirmesi
GİRİŞ 05.05.2016 18:38 GÜNCELLEME 05.05.2016 18:45
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Türkiye’nin cari açığının finansmanı için yüksek oranda dış finansmana bağımlı olduğu belirtilen açıklamada, “Yenilenen herhangi bir politik belirsizlik, yatırım güvenini azaltabileceğinden ‘kredi negatif’ unsur olarak değerlendirilmektedir.” ifadesi kullanıldı.
 
Açıklamada, “Politik belirsizlik, daha önce duyurulan, büyümeyi artırıcı ve ülkenin dışsal kırılganlıklarını azaltabilecek reform sürecinin ertelenmesine neden olabilir” değerlendirmesine yer verildi.
 

YORUMLAR 15
  • filozof 7 yıl önce Şikayet Et
    moody mi? oda ne! bir çocuk oyunumu? biz küçükken çok oynardık, demek adı buymuş..!
    Cevapla
  • vay be arkadaş 7 yıl önce Şikayet Et
    ulan yedi ceddin gelse ekonomimiz çökse biz kurtuluş savaşında dut ve dut pestili yiyerek ayakda kalmış ata eşeğe verdiğimiz arpa buğday kırığından hayvanalrımzla paylaşarak ayakda kalmış bir mileltiz ..yeri gelmiş çarığımızı ateşde ütülemiş yemişiz hey yavrum hey senin bi negaitfinemi kaldık yavrim...RIZKI verende alan da ALLAH dır sen düşün ::.)
    Cevapla
  • vay be arkadaş 7 yıl önce Şikayet Et
    heh he bende yapdığınız negatifi pozitif yapdım ,ulan şunalra bak çok komikler ha kurmuşlar bir kuruluş artı eksi vermekel dünyayı yönlendiriyorlar .....ulan hepinize negatif verdim !..... KORKDUM la muhahahahaha ha
    Cevapla
  • milli 7 yıl önce Şikayet Et
    bırak bu ayakları moody senin ımf nin fed in kimin elinde olduğunu kime hizmet ettiğini vatandaş olarak biliyoruz tek hedefleri ülkeleri sömürmek
    Cevapla
  • son osmanlı 7 yıl önce Şikayet Et
    kemal derviş de birşeyler demişti beee şimdi yok eeee
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle