HALKBANK personel alımı 2016 başladı

Halkbank bir çok şubesine personel alımı yapacak. Halkbank personel alım şartları neler? 15.04.2016

HALKBANK personel alımı 2016 başladı
HALKBANK personel alımı 2016 başladı
GİRİŞ 15.04.2016 16:44 GÜNCELLEME 16.04.2016 09:02

Halk Bankası pek çok il ve ilçede personel alımı yapacak. Sınava başvurmak isteyen adaylarda aranan şartlar neler? Halkbank personel alımı 2016 başvuru ekranı erişime açıldı. Başvurmak isteyen adaylar sisteme giriş yaparak başvurularını gerçekleştirebilirler. Halk bank personel alımı ile ilgili bilgileri haberimizden öğrenebilirsiniz. Halk bank personel alımı 2016 sınavı ne zaman? Halkbank 2016 personel alımına kimler başvurabilir? Merak ettiğiniz tüm soruların cevabı burada.. 

Banklarda istihdam edilmek üzere bu sene pek çok banka personel alımı bildiri yayınlıyor. 2016 yılı içinde pek çok banka personel alımı gerçekleştirecek. Halkbank önümüzdeki bir kaç gün içerisinde personel alımı yapacak. Bankalar personel alımı ne kadar süre ile gerçekleştirecek? Bankların yayımladığı personel ilanlarına kimler başvurabilir? İşte merak ettiğiniz tüm soruların cevaplarını haberimizde bulabilirsiniz. Bankacılık sektöründe istidam edilmek isteyen vatandaşları heyecanlandıran haber Halkbanktan geldi. Halkbank'ın pek çok il ve ilçede yapacağı personel alımına kimler başvurabilir? Halkbank 2016 yılının ikinci çeyreğinde pek çok personel alımı yapması bekleniyor. Bankaclık sektöründe çalışmak isteyen pek çok aday için Halkbank yeni bir kariyer için önemli bir yer kaplıyor. Bankacılık sektörüne yeni bir adım atmak isteyen adaylar Halkbank'ın duyurusunu yaptığı personel alımına başvuru yapabilir. Başvuru yapmak isteyen adaylar Halkbank'a CV'sini hazırlayarak gönderebilirler. Halk Bank personel alımı ne kadar sürecek? Halkbank personel alımları 1 hafta süreyle devam edecek. CVsini gönderen adaylar arasından yapılacak eleme personel sınavı ile olacak. Sonuçlar mülakatla açıklanacak. Halkbank İnsan Kaynakları biriminden işe alınacak kişiler aranarak bildirilecek. Aktarılan bilgilere göre Halkbank çeşitli ilçelerde 1000'den fazla personel alımı gerçekleştirecek. Halkbank kaç personel alacak? Halk bank persel alımı şartları neler ? Halkbank Personel alımına kimler başvuru yapabilir?

1000'den Fazla Personel Alımı Başladı

Devlet bankları arasında önemli bir yeri olan Halkbank, vatandaş için kurumsallığı açısından en gözde bankalardan biridir. Çok sayıda vatandaşın yıllık dönemler içerisinde açılan personel alımı ilanlarına ilgisi büyük. Çeşitli pozisyon ve unvanlarda çalıştırılmak üzere açılan ilanlarda kurumun personel ihtiyacı karşılanıyor. Çeşitli tarihlerde açılan sınavlar vatandaşın yüzünü güldürüyor. Halkbank'ın 2016 personel alımı ilanıyla 1500'e yakın personel alması bekleniyor. Halk bankası açtığı sınavla pek çok kişiyi bünyesinde çalıştırmayı planlıyor. Bankacılık sektöründe kariyer yapmak isteyenler, bu alanda kendini geliştirmek isteyenler için büyük bir fırsat sunan Halkbank'ın başvuru kabul süreci 1 hafta. Bu alanda kendini geliştirmek isteyen adaylar Halk bank'ın açtığı sınava başvuru yapabilirler. Yılın belli dönemlerinde alımlar yapan bankaların işe alım süreçleri hızlanıyor. Başvuru sonuçları işe alınacak kişilere İnsan Kaynakları tarafından duyurulacak. Halk bankası personel alımı 2016 ne kadar sürecek?

Halkbank Personel Alımı 2016 Şartları neler? 

Halkbank personel alımı için gerekli şartlar; Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak ya da yabancı uyruklular için, 4817 sayılı Yabancıların Çalışma İzinleri Hakkında Kanun uyarınca yetkili makamlardan Türkiye’de çalışma izni almış olmak, kamu haklarından mahrum olmamak, üniversitelerin en az 4 yıl olan bölümlerinden mezun olmak ya da sözlü sınav sırasında mezun olduğuna dair belgeyi ibraz etmek koşuluyla son s ınıf öğrencisi olmak, kasten işlenen suçlar ile ağır hapis veya 6 aydan fazla hapis ya da affa uğramış olsalar bile zimmet, ihtilas, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, inancı kötüye kullanma, hile li iflas gibi yüz kızartıcı veya şeref ve haysiyeti kırıcı suçlardan veya kaçakçılık, resmi ihale ve alım - satımlara fesat karıştırma, kara para aklama, devlet sırlarını açığa vurma suçlarından hükümlü bulunmamak, Türkiye'nin her yerinde görev ve seyahat yapmaya elverişli olduğunu tam teşekküllü resmi bir sağlık kurumundan alınacak raporla belgelemek, askerlik görevini yapmış veya erteletmiş olmak ya da askerlik yükümlülüğünden muaf tutulmuş olmak. Birçok ilde personel alımı gerçekleşecek. Halkbank personel alımı şartları neler? Halkbank personel alımı ne kadar sürecek? Halkbank personel alımı 2016 kimler başvurabilir? Tüm detaylar haber7.com'da...