Bakanlık'tan taşeron haberlerine yalanlama

Maliye Bakanlığı, kadroya alınacak taşeron işçilerin sayısı ve maaşlarının diğer memurlarla aynı seviyede olacağı haberlerini yalanladı.

Bakanlık'tan taşeron haberlerine yalanlama
Bakanlık'tan taşeron haberlerine yalanlama
GİRİŞ 08.04.2016 12:24 GÜNCELLEME 08.04.2016 16:40
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Maliye Bakanlığı dün ve bugün bazı basın yayın organlarında Bakan Naci Ağbal'ın açıklamaları olarak verilen, 'kadroya alınacak taşeron işçilerin sayısının artacağı ve maaşlarının diğer memurlarla aynı seviyeye geleceği' yönündeki haberleri yalanladı. Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada konuya ilişkin olarak ilgili Bakanlıklar ve taraflarla birlikte gerekli çalışmaların devam ettiği,  alakalı tüm tarafların görüşlerinin alınmakta olduğu bildirildi.

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
 
  "Dün ve bugün bazı basın yayın organlarında, Maliye Bakanı Sn. Naci Ağbal’ın "Kadroya alınacak taşeron işçilerin sayısının artacağı”, “Yapılacak düzenlemede kapsamın genişletileceği”, “Taşeron işçilerinin maaşlarının, diğer memurların maaşlarıyla aynı seviyeye getirileceği”, “Taşeron firmaların zarar görmemesi için ellerindeki araç ve makinelerin devlet tarafından satın alınacağı” ve “1 Kasım 2015 tarihinde çalışıyor olmak şartının esnetileceği” yönünde açıklamalar yaptığına ilişkin haberlerin yer aldığı görülmüştür. Bu nedenle Bakanlığımız tarafından aşağıdaki bilgilendirmenin yapılması ihtiyacı doğmuştur. Sn. Maliye Bakanımızın bu şekilde açıklamaları söz konusu değildir. Konuya ilişkin ilgili Bakanlıklar ve taraflarla birlikte gerekli çalışmalar halen devam etmekte ve ilgili tüm tarafların görüşleri alınmaktadır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur".

YORUMLAR 7
  • kpsszede 7 yıl önce Şikayet Et
    Yok oyle birilerinin torpili ile gelip tum haklardan faydalanamazsin yazik gunah o kafar insan atanmak icin beklerken
    Cevapla
  • htc 7 yıl önce Şikayet Et
    Su Faruk çeliğin yalanlarindan kurtulduk şimdide agbal.agbal hayırlı bi iş yapsalar artık.
    Cevapla
  • htc 7 yıl önce Şikayet Et
    Öyle olsa şaşırdım.kadro ne halt demek o zaman.
    Cevapla
  • sağlıkçı 7 yıl önce Şikayet Et
    bir an önce şu işi gerçekleştirip spekülasyonlara prim vermemek gerekiyor.yoksa bu köprünün altından çok sulan akacak gibi...
    Cevapla
  • adalet 7 yıl önce Şikayet Et
    Biz sayın başbakanımıza güveniyoruz.söz verdi mi yapar.Allah razı olsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle