"ALO 170" hattına yoğun ilgi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığının Çalışma ve Sosyal Güvenlik İletişim Merkezi "ALO 170" hattından 11 milyon çağrıya cevap verildi.

"ALO 170" hattına yoğun ilgi
"ALO 170" hattına yoğun ilgi
GİRİŞ 04.03.2016 17:24 GÜNCELLEME 04.03.2016 17:24
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, şeffaflık ve hesap verilebilirlik ilkeleri doğrultusunda Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi (CİMER), Başbakanlık İletişim Merkezi (BİMER) ve Bakanlığın internet sitesi üzerinden oluşturulan bilgi edinme platformu ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik İletişim Merkezi "ALO 170" hattının, en hızlı ve kaliteli bilgi edinme hizmeti sunduğu belirtildi.

Açıklamaya göre, Bakanlığa, CİMER'den faaliyete geçtiği geçen yılın ağustos ayından bu yana yaklaşık 17 bin, BİMER'den ise geçen yıl ve bu yılın ilk iki ayı dahil olmak üzere yaklaşık 150 bin adet başvuru yönlendirildi.

Bakanlığın internet sitesinde oluşturulan bilgi edinme platformundan ise geçen yıl ulaşan yaklaşık 41 bin adet başvuru, ilgili birimlere sevk edildi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik İletişim Merkezi "ALO 170" hattı üzerinden ise geçen yıl ve bu yılın ilk iki aylık bölümünde, toplam 11 milyon 233 bin 808 çağrıya cevap verildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 4
  • engin kaya 8 yıl önce Şikayet Et
    abartmayın bu 170 hattı sadece çözümsüzlük üretiyor.burokrasinin dağ gibi olduğu ülkemizde bu hat çare olamaz.önce başvuruların internet üzerinden kabulünü sağlasınlar.burokrasiyi en aza indirmek budur.ama devlet hala soba yakma talimatı olayı gibi askeri metotla yönetilmeye çalışıyor.teknoloji ve internet ortamını hala kullanmayı bilmiyor beceriksizler
    Cevapla
  • YHXT 8 yıl önce Şikayet Et
    Başvuruya cevap vermiş olmasıyla ölmüşler evet cevap veriyorlar papağan gibi aynı şeyi söyleyip duruyorlar çözüm varmı yok ben sorunu biliyorum zaten çözüm bulun bana ....bizimle ilgili değil diyorlar Alo170 bu işte
    Cevapla
  • hayrettin doğan 8 yıl önce Şikayet Et
    genede denetlemeler yetersiz. özellikle maaşlarıın düşük gösterilmesi hususu başlı başına büyük bir sorun. işverenler bu yolla vurgun vuruyor. hak ihlali yapıyor. sadece skaçak sigortalı denetlemesi yapmayacaksınız, ülkemizde işyerlerinin %80 de sigortalar gerçek maaştan yatmıyor. bu develete de vatandaşa da atılan kazıktır. öbür tarafı düşünen yok. yazık.
    Cevapla
  • Misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    aynen de doğru
    Cevapla