Mart ayında 10 reform, 8 vaat var

Başbakan Davutoğlu'nu Mart ayında yapılması gereken 10 reform ve sekiz vaat bekliyor.

Mart ayında 10 reform, 8 vaat var
Mart ayında 10 reform, 8 vaat var
GİRİŞ 29.02.2016 09:38 GÜNCELLEME 29.02.2016 10:38
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Hükümet, 2016 yılı eylem planında 3 ay içinde yapmayı öngördüğü reformların yarısını, vaatlerin de yüzde 82'sini yaptı.

Başbakan Davutoğlu'nun 3 aylık reformlar ve vaatlerin faaliyete geçmesi için son tarih olarak belirlediği 21 Mart'a kadar hükümetin önünde faaliyete geçirilmeyi bekleyen 10 reform ve 8 vaat kaldı.

Hükümetin mart ayı gündeminde yer alan 10 reformun arasında Siyasi Etik Kanunu, geleneksel irfan merkezleri ve cemevlerine hukuki statü tanınması, Roman vatandaşların sorunlarının çözümüne yönelik adımlar atılması, kıdem tazminatında yaşanan sorunların çözülmesi yer alıyor.

Mart ayında faliyete geçecek vaatler arasında ise yoksul ailelere internet erişimi, gençlerin GSS prim borçlarının silinmesi bulunuyor.

KAYNAK: HABERTÜRK
YORUMLAR 12
  • taşeron 8 yıl önce Şikayet Et
    ne oldu taşeron......
    Cevapla
  • MEHMET 8 yıl önce Şikayet Et
    sAYIN Başbakanım cezaevindeki mahkumlar için ceza indirimi af istiyoruz çok zor ve kötü şartlarda ceza yatıyorlar mühür sizde fermanda sizde sayın Başbakanım sesimizi duyun lütfen.
    Cevapla
  • sağlam 8 yıl önce Şikayet Et
    esnafa yeni sürprizler çıkmaz inşallah, esnaf ödemelerden bitti artık, nası olsa kayıt altında diye her yükün esnaftan çıkarılması uygulamalarına artık bir son verilmeli
    Cevapla
  • Misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    yurt disindaki kanunlar türkiyede taninacakti
    Cevapla
  • ASLI 8 yıl önce Şikayet Et
    sAYIN BAŞBAKANIM gecim sıkıntısı cekiyoruz eşim cezaevinde ne yapacağımızı bilmiyoruz sizden bir formul bekliyoruz denetim serbeslik 2 yıla cıksın ceza indirimi verin perişan durumdayız sesimizi duyun ALLAH (C.C) İCİN
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle