En iyi tatil şehri seçildi

Hollanda'nın en popüler tatil sitesi Reisgraag tarafından Alanya'ya 2016 yılının “En İyi Tatil Şehri” ödülü verildi.

En iyi tatil şehri seçildi
En iyi tatil şehri seçildi
GİRİŞ 10.02.2016 18:06 GÜNCELLEME 10.02.2016 18:06
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Alanya Turizm Tanıtma Vakfı'nın (ALTAV) Ocak ayında Hollanda'nın Utrecht şehrinde düzenlediği turizm fuarında, Reisgraag tatil sitesi tarafından yapılan yarışmada, Alanya “En İyi Tatil Şehri” kategorisinde birinci sırada yer aldı. ALTAV yönetimi ödülle ilgili bugün Belediye Meclis Salonu'nda bir toplantı düzenleyerek ödülü Alanya Belediye Başkanı ve ALTAV Başkanı Adem Murat Yücel'e teslim etti.

Ödülle ilgili bilgi veren ALTAV Başkan Yardımcısı Mehmet Dahaoğlu, “Bu ödül Alanya'nın ve Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın gurur kaynağı olmuştur. Ocak ayında Hollanda'nın Utrech şehrinde düzenlediğimiz turizm fuarında Alanya “En İyi Tatil Şehri” ödülüne layık görüldü. Bu tatil sitesi tamamen özgür, kimsenin baskısı altında kalmayan bir web sitesi. Site, dünyanın çeşitli turizm destinasyonlarını gezen 6 bin kişi arasında bu puanlamayı yaptı ve “En İyi Tatil Şehri” kategorisinde Alanya birinci sırada yer aldı. Bizimle birlikte başka kategorilerde ödül alan ülkelerde oldu. Fakat şehir olarak Alanya en iyi şehir, Paris de en popüler şehir seçildi. Alanya hem Türkiye'nin hem de Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın gururu oldu. Hollanda Müşavirlik Ateşe Yardımcısı Neşe Kıvılcım ve emeği geçen ALTİD ve ALTAV yöneticilerine teşekkür ederim” dedi.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ise “Alışılmışın dışına çıkıp hedef büyütmeliyiz. Yeni destinasyonlar, yeni pazarlar oluşturmak zorundayız. Her zaman iddia ettiğim gibi Alanya dünyanın en güzel şehridir” dedi.

YORUMLAR 4
  • Hasan 8 yıl önce Şikayet Et
    Düğün değil bayram değil. Avrupalılar bizi neden sevmeye başladı
    Cevapla
  • Misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    turizm diye diye ülkeye edepsizliği soktunuz. yazın gidin bakalım Alanya'ya ailenizle dolaşabilecekmisiniz. yere batsın geliri.
    Cevapla
  • Vatandaş 8 yıl önce Şikayet Et
    Vay be.
    Cevapla
  • osmanlıserdarı 8 yıl önce Şikayet Et
    alanyada 5 yıl çalıştım gerçekten çok güzel bir yer
    Cevapla